Naše „A“ mužstvo zajíždí k důležitému utkání do Břidličné

Po prohraném utkání doma s Frenštátem se střetnou naši hráči „A“ mužstva s celkem Břidličné, která je na posledním místě tabulky. Naši jsou na tom o trochu lépe, ale rovněž hrají o udržení v soutěži. V utkání s Břidličnou se bude jednat o důležité body v souboji o záchranu, takže budeme opravdu zvědaví, jak toto utkání dopadne. Našim hráčům se venku vcelku daří, takže fanoušci uvítají jakýkoli bodový zisk. Utkání Břidličná – Kobeřice se bude hrát v sobotu 9. dubna od 15:30 hodin. K utkání se jede auty!!

V tomto kole budou hrát

Břidličná – Kobeřice

Heřmanice – Bohumín

Český Těšín – Slavia Orlová

Dětmarovice – Vítkov

Kravaře – Vendryně

Frenštát p. R. – Šenov

Polanka – Háj ve Slezsku

Pustá Polom – Markvartovice

Dorostenci budou hrát venku s Krásným Polem

Po dvanáctibrankovém vítězství s Vratimovem zajíždějí naši dorostenci k utkání s Krásným Polem, které je na posledním místě tabulky. Naše mužstvo nastupuje jako čtvrtý celek krajské soutěže. V utkání jsme favority. Jde jen o to tuto úlohu splnit a potvrdit vítězstvím. Utkání krajské soutěže dorostu Krásné Pole – Kobeřice se bude hrát v sobotu 9. dubna od 13:45 hodin. Odjezd k utkání je v 11:15 hodin.

V tomto kole budou hrát:

Krásné Pole – Kobeřice

Vratimov – Darkovičky

Fulnek – Vávrovice

Studénka – Vítkov

Stará Bělá – Hradec n. M.

Rýmařov – Polanka

Dolní Benešov – Svinov

Muži „B“ hrají doma s Hradcem nad Moravicí

Po remízovém utkání ve Vávrovicích se představí naši muži „B“ v domácím prostředí, kde přivítají devátý celek tabulky Hradec. Muži „B“ jdou do tohoto utkání z pozice dvanáctého mužstva tabulky a s odhodláním v utkání zvítězit. Utkání okresního přeboru Kobeřice „B“ – Hradec se bude hrát v sobotu 9. dubna od 15:30 hodin. 

V tomto kole budou hrát

Jakartovice – Slavia Opava

Stěbořice – Bělá

Chlebičov „B“ – Vřesina

Pustá Polom „B“ – Vávrovice

Kobeřice „B“ – Hradec n/M

Malé Hoštice – Suché Lazce

Litultovice – Budišov n/B


Starší a mladší žáci proti Ludgeřovicím

 Příští utkání st. a ml. žáků se uskuteční v sobotu 9. dubna, kdy se naši kluci střetnou s celkem Ludgeřovic. Utkání st. žáků má úvodní výkop v 11:45, mladší ve 13:30 hodin


Leave us a reply