No image
FK Bílovec – TJ Sokol Kobeřice      2:0   (1:0)
 

Kobeřice se v nedělním odpoledni představily na horké půdě Bílovce, který se nijak netají postupovými ambicemi. Hosté bohužel tahali po celé utkání za kratší konec provazu, když se pouze bránili útočným výpadům soupeře. Z několika šancí dokázal favorit využít v prvním poločase jedinou, když se na hranici šestnáctky opřel do balonu levačkou Socha a zamířil nechytatelně k tyči – 1:0. Nutno říci, že brankové situaci předcházela tutovka Kobeřic, když Šimeček po centru Stuchlíka nezamířil přesně.

Tříbodové pojistky dosáhli fotbalisté Bílovce v 58. minutě. Po centru z levého křídla se dostal k míči Střelec a přesnou placírkou potvrdil správnost svého příjmení – 2:0. Nový náboj mohl dát zápasu kobeřický Šimeček, jenže gólman Nykš jeho pokus o lob přečetl. V samém závěru upřeli rozhodčí hostům jasnou penaltou, když byl po hrubce Nykše faulován v pokutovém území Šimeček, ale píšťalka hlavního sudího Potiorka zůstala nepochopitelně němá. Zatímco Bílovec zůstává v čele tabulky, Kobeřice zřejmě čeká náročná bitva o záchranu (zdroj Region Opavsko).

Branky: 26. Socha Marek, 58. Střelec Pavel

Rozhodčí: Potiorek Aleš – Švec Marek, Šištík Petr.

Diváků: 120
Sestava Kobeřic: Štencel – Kollek (32. Buchta), Wirth Robin (K), Ševior (74. Kolarčík), Hartmann P., Stuchlík P., Večerek, Stříbný M. (78. Rother), Kryštof (58. Kubný), Kašný, Šimeček 

Sdílet

Leave us a reply