No image

Vážení spoluobčané, milí kulturní nadšenci!

 

Takřka ihned po skončení Sportovní slavnosti 2016 jsme začali přemýšlet nad tím, jak bude vypadat příští ročník, jaký kulturní program vám nabídneme.

Po vzoru minulý ročníků navážeme na sérii koncertů známých tuzemských kapel, takže i letos se můžete těšit na skupinu, která v Kobeřicích ještě nebyla J.

 

Letošní 93. ročník Sportovní slavnosti se bude konat v termínu 14. – 16. 7. 2017 a opět se  ponese ve sportovně – kulturním duchu. Dovolte mi, abych vás seznámila s kulturním programem.

 

Začneme opravdu „z ostra“, kdy v pátek 14. 7. 2017 vystoupí kapela NADĚJE, která se zhostí role předkapely našeho headlinera. Tato opavská kapela zažívá obrovský vzestup a velmi často je můžeme slyšet v rádiích, zejména Helax a Kiss. Hudba této skupiny nenechá nikoho v klidu a skvěle vás dokáže navnadit na hlavní show.

Nebudeme vás déle napínat J…

Letos si u nás poprvé zahraje populární kapela JELEN. Spolupráci s touto kapelou jsme navázali ještě v roce 2016 a kluci se do Kobeřic moc těší! Na podzim loňského roku jim vyšlo nové CD s názvem „Vlčí srdce“ a při této příležitosti jezdí hudební šňůru po celém Česku. Jednou ze zastávek bude i naše slavnost! J Můžete se těšit na spoustu známých hitů jako Magdaléna, Jelen, Co bylo dál?, aj. Samozřejmě zazní i písně z nově vydaného CD, jako například: „Klidná jako voda“.

Koncertem kapely JELEN páteční zábava neskončí, hned po ní nastoupí DJ a bude vás bavit až do brzkých ranních hodin.

 

V sobotu 15. 7. 2017 jsme si pro vás připravili další hudební lahůdku. Naše pozvání přijal V-DJ KRAVCHUK, který vás rozproudí oldies party včetně hitů 80., 90. let, ale zároveň nabídne i aktuální hudbu. A aby toho nebylo málo, tak společně s tanečními hity budete moci na plátně skrze projekci sledovat originální videoklipy k právě hraným písním!

V sobotu se tedy rozhodně nebudete nudit J. „Videotéka“ tady ještě nebyla! Jste zvědaví, jak to bude probíhat? Přijďte se podívat. Těšíme se na vás.

 

Neděle 16. 7. 2017 se bude již tradičně odehrávat spíše ve sportovním duchu, kdy nebude chybět hlavní fotbalové utkání. Po slosovatelné tombole začne karneval s živou hudbou a stejně jako loni se na podium postaví pan Malchárek se synem Vojtou z Kobeřic. Karnevalem bude udělána pomyslná tečka za 93. ročníkem Sportovní slavnosti.

 

Kromě výše uvedeného programu se můžete těšit na bohaté občerstvení po celé 3 dny, pro děti bude zajištěn lunapark a další zajímavosti, které pro vás připravujeme J.

 

Věříme, že každý z vás si najde v nabídce našeho programu své.

Přijďte se bavit, na Sportovní slavnost 2017 vás srdečně zveme! J

 

Bližší informace o časech akcí či cen vstupného budou průběžně zveřejňovány na našich webových stránkách www.tjsokolkoberice.cz

a na našem facebooku: https://www.facebook.com/tjsokolkoberice.

 

Mgr. Marie Stuchlíková

(kulturní referent TJ Sokol Kobeřice)

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply