A muži si s chutí zastříleli

V sobotu 10. února sehráli fotbalisté A mužstva další přátelské utkání, tentokrát proti účastníku okresní soutěže III. třídy Vávrovicím. Naši v tomto utkání, které se hrálo v tréninkovém tempu, rozjeli velký brankostroj, který určil konečný výsledek 14:2. Byl to souboj se soupeřem, který působil velmi odevzdaně a rozdíl ve kvalitě mezi oběma celky byl značný. A tak doufejme, že naši fotbalisté se už úplně nevystříleli a nechali si nějakou střeleckou munici na jarní část fotbalové sezóny.

V dalším přípravném utkání se střetnou naši hráči „A“ mužstva s aktuálně 4. celkem 1. B třídy Hradcem nad Moravicí. Utkání se odehraje v sobotu 17.2. v 10:00 hod. na umělce v Chlebičově.

 

Dorostenci sehrají přípravné utkání s Chlebičovem

Na nadcházející část fotbalové sezóny se připravují také naši dorostenci. V úvodním přípravném utkání se střetnou s dorostenci Chlebičova, kteří jsou účastníky okresní soutěže. S devíti body jim po podzimní části okresní soutěže patří 6. místo.

Přípravné utkání TJ Sokol Kobeřice – Viktoria Chlebičov se hraje v neděli 18.2. 2018 od 10:00 hodin na hřišti v Chlebičově.

 

Muži B v neděli proti Bělé

V prvním přípravném utkání porazila naše rezerva celek Závady v poměru 4:1. K dalšímu utkání nastoupí v neděli 18.2. ve 14 hod. na umělce v Chlebičově proti celku Bělé.

Další příspěvky

Leave us a reply