Velmi úspěšnou sezónu mají za sebou naše mládežnická mužstva. Dorostenci projeli krajskou soutěž suverénně, když jim na paty šlapal pouze Dolní Benešov. Naši hráči v celé sezóně prohráli pouze dvě utkání a zaslouženě si tak dokráčeli pro prvenství v soutěži a rovněž pro právo k postupu do krajského přeboru. Tato možnost je však nereálná, neboť pro účast ve vyšší soutěži je nutné poskládat dvě dorostenecká mužstva, což je momentálně v našich podmínkách nereálné.

Postup do krajského přeboru však neminul naše žákovská mužstva, neboť jak starší, tak mladší žáci své soutěže s přehledem vyhráli. Starší žáci projeli celou soutěž bez porážky a jen dvakrát remizovali. Mladší žáci dokonce neztratili ani bod a stali se suverénními vítězi své soutěže.

Vedení TJ Sokol touto cestou děkuje všem hráčům a trenérům za skvěle odvedenou práci, za vzornou reprezentaci nejen našeho oddílu, ale celé obce Kobeřice. Zároveň děkujeme rodičům a ostatním lidem, kteří se jakkoliv podíleli na chodu mužstev, ať už vožením svých dětí na tréninky, či pouhým fanděním. Moc si toho vážíme a doufáme, že své děti budete ve sportu podporovat i nadále.

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply