Budeme hrát v domácím prostředí s Mokrými Lazcemi

Po dosti rozpačitém vítězství se Suchými Lazcemi, kdy jsme se prosadili až ve druhém poločase, budou hráči našeho A mužstva hrát s tradičním účastníkem krajské soutěže I. A třídy s Mokrými Lazcemi, které jsou průběžně na 9. místě. Prozatím uhráli 6 bodů za dvě vítězství, ve třech utkáních byli poraženi. 

Naši hráči jsou na vedoucí pozici tabulky, když z pěti utkání jsme čtyři krát vyhráli a jednou remizovali. Věřme proto, že potvrdí své vedoucí postavení a zabojují o další vítězství před svými fanoušky.

Utkání TJ Sokol Kobeřice – Mokré Lazce se bude hrát v neděli 16. září 2018 od 16:00 hodin. Zveme všechny fotbalové fanoušky.

Program IA.třídy v tomto a příštím  kole

Velké Heraltice – Kravaře Suché Lazce – Mokré Lazce
Fulnek – Darkovičky  ChhlebičovKobeřice
Jakubčovice – Ludgeřovice Darkovičky – Jakubčovice
Bolatice – Chlebičov Kravaře – Fulnek
Kobeřice – Mokré Lazce Vřesina – Velké Heraltice
Slavkov – Suché Lazce Slavkov – Štěpánkovice
Štěpánkovice – Vřesina Ludgeřovice – Bolatice

 

Muži B budou hrát  s Jakartovicemi

Hráči naší rezervy budou v dalším utkání okresního přeboru hrát v Jakartovicích, které jsou na 4. místě tabulky okresního přeboru. Doposud získali celkem 9 bodú za tři vítězství a jeden nerozhodný zápas. Mužstvo Jakartovic je dlouhodobým účastníkem okresního přeboru.

Naši hráči mají zatím jen jeden bod a na hřišti soupeře mohou jenom překvapit a konečně prolomit jejich dosavadní nezdary. Právě vítězství nebo nějaký ten bodový zisk by byl pro naše mužstvo velikým povzbuzením, protože by to hodně i z psychického hlediska potřebovali.  

Utkání Jakartovice -TJ Sokol Kobeřice B  se bude hrát v sobotu 15. září 2018  od 16:00 hodin. Zveme všechny příznivce.

Toto a příští kolo hrají

JakartoviceKobeřice „B“ Stěbořice – Těškovice
Vávrovice – Litultovice Štítina – Dobroslavice
Březová – Hlavnice Kobeřice „B“Vávrovice
Slavia Opava – Služovice Hlavnice – Slavia Opava
Dobroslavice – Těškovice Litultovice – Březová
Vřesina – Štítina Píšť – Jakartovice
Píšť – Stěbořice Sulžovice – Vřesina

 

Dorostenci hrají doma s Hlučínem B

Po vítězství nad Fulnekem budou hrát naši dorostenci s Hlučína B, který se nachází na 5. místě tabulky krajské soutěže dorostu. Odehráli 4 utkání, když třikrát  vyhráli a jednou remizovali.

Naši jsou na 10. místě, když získali pouhé 3 body. Vítězství s Fulnekem je posunulo na průběžné 10. místo. Naši dorostenci by měli doma potvrdit, že vítězství ve Fulneku nebylo náhodné, ale dobrým odrazovým můstkem do dalších utkání.

Utkání dorostu Kobeřice – Hlučín B se bude hrát v neděli 16. září 2018 od 13:45 hodin na našem hřišti . Zveme všechny příznivce našeho dorostu.

Toto  a příští kolo hrají

Hradec nad Moravicí – Darkovičky Velká Polom – Hradec nad Moravicí
Polanka – Fulnek Světlá Hora Kobeřice
Rýmařov – Světlá Hora Polanka – Háj ve Slezsku
Kobeřice – Hlučín B Fulnek – Hlučín B
Háj ve Slezsku – Vřesina Svinov – Rýmařov
Dolní Benešov – Velká Polom Darkovičky – Dolní Lhota
Dolní Lhota – Svinov Vřesina – Dolní Benešov

 

V příštím kole sehrají starší a mladší žáci utkání s celkem Nového Jičína.  Utkání krajského přeboru starších a mladších žáků Nový Jičín – Kobeřice  se bude hrát v neděli 16. září od 14:00 pro starší  a 15:45  pro mladší  žáky. Odjezd je společně v den utkání  v 11.45 hodin. Zveme všechny příznivce našich žákovských mužstev.

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply