V pondělí 5.11.2018 se po své teprve tříměsíční existenci vydala do Hlučína ke svému prvnímu utkání naše fotbalová školička ročníků 2012 a 2013. Trenéři Marek Jašek, Lukáš HLuchník, Marek Vidlák a Jakub Bitomský postrádali pouze nemocné Filipa Ruckého s Antonínem Bialasem. Po domluvě s hlučínskými trenéry nastoupila Sokolčata v sestavě Filip Jašek, Maxmilián Hluchník, Anna Vidláková, Teodor Kretek, Ondřej Balarin, Oliver Urbanský, Kryštof Stuchlík, Filip Holík, Max Stříbný, Vojta Čujek, Janek Kamrád, Jakub Jirgala a Šimon Konečný na čtyřech hřištích najednou a průběžně se střídala. Hráli 2 proti 2 po deseti minutách na malé branky proto, aby si všichni zahráli.

Jelikož se u této věkové kategorie branky ani výsledky nezapočítávají, můžeme pouze konstatovat, že nás naše fotbalové naděje mile překvapily. Nehráli žádné druhé housle, ba právě naopak. Utkání přihlíželo cca 60 diváků, převážně rodinných příslušníků, kteří vytvořili v hale s umělou trávou fantastickou atmosféru.

Noví členové ročníků 2012 a 2013 do naší fotbalové školičky Sokolčata Kobeřice jsou stále vítání. Tréninky v zimním období probíhají každý pátek od 16:50 hod. v tělocvičné ZŠ Kobeřice.

Foto:

 

 

 

 

 

 

 

Video: 

 

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply