V neděli 9.12.2018 se naše školička zúčastnila turnaje v hale SFC v Městských sadech, za účasti těchto mužstev: SFC Opava „A“ ročník 2012, SFC Opava „B“ 2012, FK Kylešovice 2011 a naše Sokolčata: Teodor Kretek ročník 2011, Filip Holík, Kryštof Stuchlík, Šimon Konečný ročník 2012 a ročník 2013 Maxmilián Hluchník, Filip Jašek, Vojta Čujek, Max Stříbný, Antonín Bialas a Ondřej Balarin.

Hrálo se na palubovce s mantinely tříkolově, 3 proti 3 po 15 minutách, takže celkem 9 zápasů. Trenéři Marek Jašek, Lukáš Hluchník a Marek Vidlák kladli důraz na to, aby naši kluci dostali na hřišti stejnou porci času bez ohledu na odtrénované jednotky a výkonnost jednotlivců. V tomto směru taky hodlají pokračovat.

V prvním kole jsme se snad něčeho obávali a nepředváděli stejnou hru jako v trénincích. Druhé kolo se nám povedlo ze všech nejvíc a ve třetím jsme už trošičku ztráceli koncetraci. U opavských mužstev šlo vidět, že trénují o rok déle a více drželi míč, ale i tak jsme jejich „A“ mužstvu dali spoustu branek a „B“ mužstvo dokonce ve dvou zápasech přestříleli. Kylešovice byly nejfotbalovějším účastníkem turnaje, avšak v každém střetnutí se nám podařilo jim nějaký ten gól vsítit.

Za ten půlrok, co Sokolčata trénují, udělala neuvěřitelný pokrok a zlepšují se trénink od tréninku.

V případě zájmu přiveďte své děti mezi nás! Neváhejte kontaktovat trenéry Marka JAŠKA (737706361) nebo Lukáše HLUCHNÍKA (723018579).

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply