Trenéři naši fotbalové školičky se rozhodli jejich svěřence dodatečně přihlásit do Krajské zimní fotbalové ligy (www.kzl-msfks.cz) pro předpřípravky ročník 2012 a mladší. Zápasy této kategorie se hrají vždy v krásné hale v Brušperku. Jelikož volných míst v lize bylo více a naši trenéři chtěli, ať si všichni dostatečně zahrají, přihlásili hned dvě rovnocenné družstva. Každé z nich by mělo v hrací den odehrát 6 utkání na 2x 6 minut.

První turnaj se odehrál těsně před Vánoci v sobotu 22.12.2018. Mužstvo Kobeřice „A“ tvořili tito hráči: Holík Filip, Hluchník Maxmilián, Čujek Vojtěch, Urbanský Oliver a Balarin Ondřej vedení trenérem Hluchníkem Lukášem, kterému pomáhal Čujek Jan mladší. Střetli jsme se postupně s těmito mužstvy: Sedliště, Vítkovice „B“, Vítkovice „A“, Smilovice, Nebory a našim béčkem. První tři zápasy byly docela vyrovnané, ale soupeři nám dali vždy o nějakou tu branku více. Se Smilovicemi a Nebory šla vidět výšková i silová převaha soupeře, takže nás přestříleli a v bratrovražedném souboji bylo o jednu branku šťastnější naše „B“ mužstvo.

Mužstvo „B“ vedli trenéři Marek Jašek s Markem Vidlákem a měli k dispozici tyto hráče: Vidlákovou Annu, Konečného Šimona, Jaška Filipa, Stříbného Maxe a Bialase Antonína. Do ligové tabulky si připsali krásných 9 bodů, když odehráli vyrovnané utkání s Frýdkem-Místkem „A“ se štastnějším koncem pro F-M, Frýdkem-Místkem „C“ (ročník 2013), který vysoko přestříleli.

Další kola KZL jsou na programu 13.1., 3.2., 3.3. a závěrečné kolo 23.3.2019.

V případě, že chcete své děti přivést k fotbalu a sportu obecně, tak neváhejte kontaktovat trenéry Lukáše Hluchníka (tel. 723 018 579) nebo Marka Jaška (737 706 361).

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply