V neděli hostíme FK Darkovičky

V následujícím utkání I. A třídy nás čeká další zajímavý soupeř a to Darkovičky. V současné době je mužstvo Darkoviček na 8. místě se ziskem 24 bodů, když vyhrálo 6 utkání, 6x remizovalo a 8x prohrálo. Vsítilo 30 a obdrželo 37 branek. Má sice negativní skóre, ale musíme i přesto hrát důsledně. Musíme dbát na to, že každé utkání má jiný vývoj a hraje se od nuly. I tentokrát tomu nebude jinak. Naši hráči nesmí tohoto soupeře podcenit a měli by se snažit napravit neúspěchy z minulých dvou utkání. Podzimní vzájemný duel skončil bez branek.

Zveme všechny naše fotbalové fanoušky na utkání krajské soutěže I. A třídy TJ Sokol Kobeřice – Darkovičky, které se bude hrát v neděli 19. května 2019 od 17:00 hodin na našem hřišti. Přijdte  v hojném počtu povzbuzovat naše fotbalisty!

 

Program I. A třídy v tomto a příštím kole

Jakubčovice – Vřesina Darkovičky – Mokré Lazce
Fulnek – Slavkov Ludgeřovice – Chlebičov
Velké Heraltice – Štěpánkovice Štěpánkovice – Fulnek
Mokré Lazce – Ludgeřovice Slavkov – Jakubčovice
KobeřiceDarkovičky Vřesina – Bolatice
Bolatice – Kravaře KravařeKobeřice

 

Muži „B“ budou hrát se Slavií Opava

Po domácí porážce s Březovou budou hrát naši muži B na hřišti Slavie Opava, která je v současné době na 1. místě. Na svém kontě má 46 bodů, když 14 x vyhrála, 4x remizovala a 3x prohrála. Vsítila 52 a obdržela 22 branek.  

Naši hráči jsou v okresním přeboru poslední s osmi body, když 2x vyhráli, 2x remízovali a 17x prohráli. V tomto utkání je soupeř favoritem, ale naši hráči by měli konečně využít toho, že na hřišti vedoucího celku nemají co ztratit. Věřme proto, že hráči předvedou co nejlepší výkon a že po zápase budou naši fanoušci spokojení.

Vážení sportovní přátelé, zveme Vás na utkání okresního přeboru Slavia Opava –  Kobeřice B, které se bude hrát v sobotu 18. května 2019 od 17:00 hodin. Přijďte na hřištěm do Opavy  povzbuzovat hráče našeho B mužstva.

 

Toto a příští kolo hrají

Stěbořice – Jakartovice Štítina – Stěbořice
Kobeřice „B“Březová Těškovice – Služovice
Hlavnice – Vřesina Dobroslavice – Hlavnice
Služovice – Dobroslavice Slavia OpavaKobeřice „B“
Štítina – Těškovice Březová – Píšť
Litultovice – Slavia Opava Vávrovice – Jakartovice
Píšť – Vávrovice Vřesina – Litultovice

 

Dorostenci budou hrát předzápase hlavního utkání s Darkovičkami                                

Po utkání se Svinovem, kde naši dorostenci remizovali 2:2, budou hrát v předzápase hlavního utkání s Darkovičkami. Mužstvo Darkoviček je se ziskem 43 bodů na 4. místě krajské soutěže dorostu. Vyhrálo 14 utkání, jednou remizovalo a v sedmi utkáních prohrálo.

Naši kluci jsou na 2. Místě, když 15x  vyhráli, jednou remiizovali  a v pěti utkáních  prohráli. Podzimní duel skončil vítězstvím Darkoviček 2:1.  

Vážení fotbaloví přátelé, zveme Vás na utkání krajské soutěže dorostu Kobeřice – Darkovičky, které se hraje v neděli 19. května 2019 od 14:45 hodin našem hřišti.    Přijeďte povzbudit naše dorostence!                                                                                                                                            

Toto  a příští kolo hrají

Hradec nad Moravicí – Polanka Polanka – Dolní Lhota
Rýmařov – Velká Polom Fulnek – Dolní Benešov
Dolní Lhota – Vřesina Svinov – Světlá Hora
KobeřiceDarkovičky Velká PolomKobeřice
Dolní Benešov – Háj ve Slezsku Vřesina – Rýmařov
Hlučín B – Svinov Darkovičky – Hlučín B
Světlá Hora –Fulnek   Háj ve Slezsku – Hradec nad Moravicí

 

 

Příští utkání sehrají žáci na hřišti soupeře MFK Karviná. Utkání se bude hrát v neděli  19. května  2019  od 9:00hodin pro starší žáky a od 10:45  pro mladší žáky. Zveme všechny příznivce naších starších i mladších žáků.

 

Sokolčata s Krnovem

Další utkání odehrají naši nejmenší, fotbalová školička zvaná Sokolčata. Utkají se tuto sobotu 18.5.2019 od 10 hod. na našem hřišti s Krnovem. Přijďte povzbudit naše naděje!

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply