Muži A budou hrát v domácím prostředí s Vřesinou 

Po skvělém vítězství v Kravařích budou fotbalisté A mužstva hrát v domácím prostředí, kde se střetnou s mužstvem Vřesiny u Ostravy. Ta je v současné době na 11. místě, když získala 21 bodů za 5 vítězství, 6x remizovala a 11x byla poražena. Do utkání s našimi borci nastupuje po remíze v Bolaticích v poměru 1:1. Nejlepším střelcem Vřesiny je se šesti brankami Aleš Hloušek.

Hráči našeho celku mají 47 bodů a jsou na průběžném 2. místě, když 14x vyhráli, 5x remizovali a 2 x prohráli. Nejvíce branek v dresu našeho celku vsítil Adam Šimeček (11), následuje Antonín Kubný s 10 trefami. Mužstvo Vřesiny je sice podle papírových předpokladú v tomto utkání outsider, ale rozhodně jej nemůžeme podcenit a musíme bojovat až do konce.

Utkání 25. Kola 1. A třídy Kobeřice – Vřesina se bude hrát v neděli 2. června 2019 od 17:00 hodin. Zveme všechny příznivce našeho A mužstva. 

 

Program I. A třídy v tomto a příštím kole

Chlebičov – Darkovičky Darkovičky – Ludgeřovice
Jakubčovice – Štěpánkovice Velké Heraltice – Jakubčovice
Fulnek – Velké Heraltice Štěpánkovice – Bolatice
Mokré Lazce – Kravaře SlavkovKobeřice
KobeřiceVřesina Vřesina – Mokré Lazce
Bolatice – Slavkov Kravaře – Chlebičov

 

Muži „B“ jedou na hřiště Dobroslavic

Po další vysoké porážce budou hrát naši muži B na hřišti Dobroslavic, které jsou na 12. místě se ziskem 23 bodů, když 7x vyhrály, 2x remizovaly a 13 x prohrály.

Naši hráči jsou v okresním přeboru poslední s osmi body, když 2x vyhráli, 2x remízovali a 19x prohráli. V tomto utkání nejsme dle výsledků favority, ale můžeme svého soupeře zaskočit a protrhnout tak neúspěchy z minulých utkání. 

Utkání okresního přeboru Dobroslavice – Kobeřice B se bude hrát v sobotu 1.června 2019 od 17:00 hodin. Zveme všechny příznivce našeho B mužstva. 

Toto  a příští kolo hrají

DobroslaviceKobeřice „B“ Stěbořice – Březová
Štítina – Hlavnice Vávrovice – Slavia Opava
Slavia Opava – Jakartovice Jakartovice – Vřesina
Březová – Vávrovice Kobeřice „B“Těškovice
Vřesina – Píšť Hlavnice – Služovice
Služovice – Stěbořice Litultovice – Štítina
  Píšť – Dobroslavice

 

Dorostenci budou hrát s Vřesinou    

Po předehrávaném utkání v Polance, jehož výsledek nebyl do uzávěrky tohoto zpravodaje znám, budou naši dorostenci hrát dnes v předzápase s dorostenci Vřesiny, kteří jsou na 12. místě tabulky krajské soutěže dorostu, když ve čtyřech utkáních vyhráli, ve třech remizovali a v 16 prohráli.

Naši dorostenci jsou na 2. místě, když 17x vyhráli, jednou remizovali a v pěti utkáních prohráli. Vzájemný duel skončil na podzim našim vítězstvím 7:2. A tak doufejme, že naši kluci potvrdí vítězství z podzimu a i po tomto utkání budou mít další vítězství na svém kontě.

Vážení fotbaloví přátelé, zveme Vás na utkání krajské soutěže dorostu Kobeřice – Vřesina, které se hraje v neděli 2. června 2019 od 14.45 hodin na našem hřišti.  Přijďte povzbudit naše dorostence!

 

Toto  a příští kolo hrají

Hradec  – Dolní Benešov PolankaKobeřice bude se hrát ve čtvrtek 30. května
Světlá Hora – Darkovičky Fulnek – Hradec nad Moravicí
Svinov – Fulnek Darkovičky – Svinov
Rýmařov – Polanka Velká Polom – Světlá Hora
Dolní Lhota – Háj ve Slezsku Vřesina – Hlučín B
KobeřiceVřesina Dolní Benešov – Dolní Lhota
Hlučín B – Velká Polom Háj ve Slezsku – Rýmařov

 

Příští utkání sehrají starší a mladší žáci v Brušperku. Utkání se bude hrát v sobotu 1. června  2019  od 9:00 hodin pro starší žáky a od 10:45  pro mladší žáky. Odjezd na utkání je v 7:15 hodin.  

 

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply