Muži A jedou na hřiště Slavkova

Po vysokém vítězství s Vřesinou budou hrát naši muži A na hřišti Slavkova, kterému patří v současné době 11. místo, když 6x vyhrál, 5x remizoval a 11x byl poražen.

Naši hráči jsou na 2. místě, když 15x vyhráli, 5x remizovali a jen 2x prohráli. Dosud vsítili 49 a obdrželi 18 branek. Vzájemný duel skončil naším podzimním vítězstvím 2:0, když naše branky dali Kubný Antonín a Wirth Robin.

Vážení fotbaloví fanoušci, dovolujeme si Vás pozvat na mistrovské utkání krajské soutěže I. A třídy Slavkov – Kobeřice, které se bude hrát v neděli 9. června 2019 od 17:00 hodin na hřišti ve Slavkově.

 

Program I. A třídy v tomto a příštím  kole

Darkovičky – Ludgeřovice Chlebičov – Vřesina 2:0 (0:0)
Velké Heraltice – Jakubčovice Bolatice – Velké Heraltice
Štěpánkovice-Bolatice Jakubčovice – Fulnek
Slavkov – Kobeřice Ludgeřovice – Kravaře
Vřesina – Mokré Lazce Mokré Lazce – Slavkov
Kravaře – Chlebičov Kobeřice – Štěpánkovice

 

Muži B budou hostit na našem hřišti Těškovice

Po utkání v Dobroslavicích přivítají hráči našeho B mužstva mužstvo Těškovic, které je v současné době na 9. místě tabulky okresního přeboru. Dosud vyhráli 6 utkání, 9x remizovali a 9x prohráli.

Naši hráči jsou poslední, když 2x vyhráli, 2x remizovali a 20x prohráli. Vzájemný duel s Těškovicemi skončil na podzim vítězstvím hostů 2:0. Věřme, že hráči našeho B mužstva se už konečně vzchopí a domácí prostředí využijí k vítězství.

Utkání okresního přeboru Kobeřice B – Těškovice se bude hrát v sobotu 8. června 2019 na našem hřišti. Zveme všechny fotbalové příznivce našeho B mužstva.

Toto a příští kolo hrají

Stěbořice – Březová Slavia Opava – Březová
Jakartovice – Vřesina ŠtítinaKobeřice „B“
Kobeřice „B“Těškovice Těškovice – Píšť
Hlavnice – Služovice Dobroslavice – Jakartovice
Vávrovice – Slavia Opava Stěbořice – Hlavnice
Píšť – Dobroslavice Vřesina – Vávrovice
Litultovice – Štítina Služovice – Litultovice

 

Příští utkání sehrají starší a mladší žáci v domácím prostředí s mužstvem Ostrava-Jih. Utkání se bude hrát v sobotu 8. června  2019  od 13:15  hodin pro starší žáky a od 15:00 pro mladší žáky. Zveme všechny příznivce!

 

Sdílet

Leave us a reply