No image

Nováček krajského přeboru z Kobeřic nechce být ve vyšší soutěži pouze do počtu, takže se snažil o vhodné doplnění kádru. Oproti předchozí sezoně v šatně nemělo nastat mnoho změn. „Skončil pouze Patrik Mezera, když přestoupil do Oldřišova a Honza Čujek, který se přesunul na pozici vedoucího týmu. Problémy se zády navíc stále trápí Patrika Hartmanna, takže doufáme, že se dá co nejdříve do pořádku. Byla by to pro nás obrovská komplikace, řekl nový trenér Dušan Christoph“.

V kádru Kobeřic se objevila tři nová jména. První z nich je navrátilec z Rakouska, devětadvacetiletý Petr Kašný, který v minulosti hájil dres opavské rezervy a poté šest let strávil u našich jižních sousedů. Další posilou se stal mladý záložník Michal Večerek, který je odchovancem Dolního Benešova, prošel opavskou mládeží a poslední rok hrál v sousedních Štěpánkovicích. Bohužel hned v prvním utkání v Hlubině si nešťastně poranil nohu, bude muset podstoupit operaci, a tak bude našemu mužstvu podstatnou část podzimní části chybět. Přejeme brzké uzdravení! Novou tváří je také záložník Michal Laník, který pochází z Osoblažska a v současné době bydlí v Opavě. Dříve hrával rovněž v zahraničí, teď zkusí štěstí v našem dresu.

V kádru A mužstva jsou také nadějní dorostenci např: brankář Strzibný a hráči do pole jako Rother, Švančar a Kolarčík. Tito kluci se s muži připravují, ale prostor by měli dostávat převážně v dorosteneckých kategoriích a v A mužstvu nabírat cenné zkušenosti.

Aktuální soupiska A mužstva

Štencel Petr, Strzibný Ondřej, Kollek Filip, Švančar Sebastian, Oberherr Adam, Kolarčík Andreas, Wirth René, Buchta Jan, Kašný Petr, Hartmann Patrik, Kubný Antonín, Ševior Pavel, Wirth Robin, Večerek Michal, Stuchlík Petr, Kryštof Zdeněk, Laník Michal, Oberherr Jan, Rother Filip, Šimeček Adam, Stříbný Martin

Realizační tým: Christoph Dušan (trenér), Čujek Jan (vedoucí)

Sdílet

Leave us a reply