V sobotu budeme hrát venku s Brušperkem

Po utkání s českým Těšínem, ve kterém jsme dosáhli prvního vítězství, budou naši fotbalisté A mužstva hrát na půdě Brušperku. Mužstvo Brušperku jde do utkání po vítězství s Petrovicemi 3:1. V současné době mají hráči Brušperku stejný počet sedmi bodů, když dvakrát vyhráli, jednou remizovali a dvakrát prohráli.

Našim se stejným počtem bodů jedenkrát vyhráli a 4x remizovali. Na svém kontě zatím nemají ani jednu porážku a tak doufejme, že tomu nebude ani po utkání v Brušperku.

Utkání se bude hrát v sobotu 31. srpna od 16:30. K utkání se jede auty.  Zveme všechny fotbalové fanoušky našeho A mužstva.

Toto a příští kolo v krajském přeboru hrají

Háj ve Slezsku – Pustá Polom  Fulnek – Brušperk
Loko. Petrovice – Čeladná Čeladná – Krnov
Šenov – Oldřišov Břidličná – Hlubina
Český Těšín – Břidličná Šenov – Český Těšín
Hlubina – Bílovec Pustá Polom – Loko. Petrovice
BrušperkKobeřice Bílovec – Háj ve Slezsku
Dolní Datyně – Bystřice Bystřice – Oldřišov
Krnov – Fulnek KobeřiceDolní Datyně

 

Muži B budou hrát Chuchelnou B

Poprvé v domácím prostředí v této fotbalové sezóně se střetnou naši muži B s B mužstvem Chuchelné, které je v současné době na posledním místě tabulky III. třídy se skórem 1:8. V jediném utkání, které zatím toto mužstvo hrálo, prohráli hráči Chuchelné ve Štěpánkovicích.

Naši fotbalisté jsou na 11. místě s jedním bodem a skórem 1:5.

Utkání Kobeřice – Chuchelná B se bude hrát v sobotu 31. spna 2019 na našem hřišti. Zveme všechny fotbalové fanoušky našeho B mužstva.     

 

Mladší i starší  dorost budou hrát v Bílovci

Dorostenci budou hrát venku a to na hřišti v Bílovci, které se bude hrát v neděli 1.září v 9:30 pro starší dorostence a v 11:45 pro mladší dorostence. Odjezd autobusu k utkání je v 7:45 hodin. Zveme na tato utkání mladších i starších dorostenců.

 

Mladší i starší  žáci budou hrát doma s Rýmařovem

Mladší i starší žáci  budou hrát doma a to s celkem RÝMAŘOVA  Utkání se bude hrát v sobotu 31.srpna 2019 od 12:45 a 14:30 starší respektive mladší žáky. Zveme všechny příznivce starších i mladších žáků.

Sdílet

Leave us a reply