No image

SK Beskyd Čeladná – TJ Sokol Kobeřice      3:2   (1:2)

A muži v sobotu v Čeladné přišli o bod 4 minuty před koncem. V utkání i přesto měli dostatek příležitostí na vítězství, bohužel proměňování šancí je nadále velkou slabinou našeho mužstva. Také v obraně si neodpustili několik chyb a tak všechny body zůstali v podhůří Beskyd.

V prvním poločase se za stálého deště a na těžkém podmáčeném terénu hrál svižný fotbal. Naši hráči se dostali do vedení brankou Kubného, ale zanedlouho po rohu vyrovnali domácí na 1:1. Do šaten se šlo o mnoho lépe našim hráčům, neboť po skvělé akci zakončil Stříbný na 1:2.

Druhý poločas byl ve znamení zahazování vyložených šancí našeho mužstva, které si mohlo pojistit vítězství. V tutovkách zklamali Stříbný, Kubný, Šimeček a před koncem i Večerek. Naopak to byli domácí, kteří nejprve v 60. min. vyrovnali a těsně před koncem otočili skóre ve svůj prospěch. 

Branky: 28. Panov Lachezar, 60. Moučka Matěj, 86. Gaži Filip – 14. Kubný Antonín, 45. Stříbný Martin

Rozhodčí: Ochodek Jiří – Potiorek Aleš, Petroš Radim.

Diváků: 78
Sestava Kobeřic: Štencel – Kollek, Ševior, Wirth Robin (K), Stuchlík P., Kryštof (69. Rother), Láník, Kubný (86. Oberherr J.), Kašný, Stříbný M. (72. Večerek), Šimeček 

Sdílet

Leave us a reply