FK Staříč – St. dorost   0:3  (0:2)

Starší dorost odehrál ve Staříči dobré utkání. V 11. min. poslal míč z levé strany před branku Hartmann a dorážel Václavík – 0:1. Ve 33. min. přistrčil Stromský míč  Schlischkovi a jeho střela skončila v brance – 0:2. Domácí měli v první půli jedinou šanci, ale tu zlikvidoval Strzibný. 
 
I ve druhé půli se hrálo více na polovině domácích, ale branka padla až v 66. min., kdy Stromský našel ve vápně Hartmanna a ten se nemýlil – 0:3. Za výkon, který dorostenci předvedli, si vítězství zasloužili.
 
BRANKY : 10. Václavík David, 32. Schlischka Martin, 65. Hartmann Adam
SESTAVA : Strzibný – Novák, Kolarčik, Kubný, Mrovec – Hartmann ( 77. Kretek ), Rother,                                         Schlischka, Stromský – Schiedek ( 63. Pašek ), Václavík  83. Kaspar ) 
 
 
FK Staříč – Ml. dorost    2:2  (1:1)
 
Mladší dorost začal své utkání velmi špatně. Po sólových nájezdech, které likvidoval Bielák, se domácí dočkali v 10. min., kdy se parádně trefil Vokoun – 1:0. Ve 20. min. kopali naši trestný kop, domácí brankář míč neudržel a hlavou jej překonal Václavík – 1:1.

Ve druhém poločase se naši dokonce dostali do vedení, kdy domácí obraně utekl Zvoník a zkušeně proměnil – 1:2. S koncem utkání domácí naše přitlačili a vyrovnání přišlo v 73. min., kdy se šťastně trefil Petržela 2:2. Klobouk dolů před našimi hráči, kteří utkání odehráli v jedenácti lidech a někteří už měli v nohách utkání za starší !!!

BRANKY : 10. Vokoun Jiří, 73. Petržela Jan – 20. Václavík David, 54. Zvoník Dušan

SESTAVA : Bielák – Zvoník ,Halfar ,Kaspar, Václavík, Kretek, Schiedek, Pašek, Kolečkař, Harazim, Kubný 
 
St. žáci – FC Kopřivnice  3:0  (0:0)
 
Branky: 44. Slanina Maxmilián, 50. Liška Matěj, 65. Stuchlík Ondřej
 
 
Ml. žáci – FC Kopřivnice     2:1  (2:0)
 
Branky:  8. Stoklasa Filip, 29. Václavík Robin – 59. Socha Patrik

Sdílet

Leave us a reply