No image

Příprava začala 8. 1. a  všechno snažení bude směřováno k záchraně v KP.

Kádr začal ve stejném složení  jako sezónu ukončil. Jen Honza Čujek dostal „studijní volno“ a Radek Konečný po operaci ramene ukončil hostování a přípravu začal v Oldřišově.

 

Přípravu s námi absolvoval i starší bratr Reného Wirtha Robin, který podzim odehrál v Rakousku, kde ukončil hostování z Opavy. Doufejme, že minimálně jarní sezónu odehraje v Kobeřicích.

Šanci v přípravě dostávali i dorostenci – Radim Stuchlík, Adam Oberherr a Antonín Kubný.

Začátek přípravy byl zaměřený zejména na kondiční přípravu, která je pro fotbalistu vždy nenáviděná, ale důležitá. Proto jsme chodili běhat do parku nebo na školní ovál, kde tolik netrpí klouby.  Postupně hráči viděli i míč a k tomu jsme začali využívat umělou trávu v Kravařích. Tam jezdily mužstva (muži A, B a dorost ) k pátečním tréninkům. Tam se odehrála i většina přípravných utkání.

  1. – 21. 2. proběhlo soustředění v Žimrovicích v Areálu Dobré pohody. Tím bychom chtěli poděkovat majitelům, manželům Vavřinkovým, za perfektní spolupráci a ochotu.

Generálkou na první mistrovské utkání byl zápas se Štěpánkovicemi, který jsme odehráli na trávě ve Velkých Hošticích (pod zámkem) a vyhráli jsme 3:1. Ostrý start bude 20.3. v 15:00 doma s Polankou a vůbec bychom se nezlobili, kdyby byl výsledek podobný.

Leave us a reply