Neděle 7.11. 2021

A muži – Fotbal Fulnek    1:0  (0:0)

Další vítězství si připsali naši fotbalisté v utkání 15. kola proti Fulneku. Vítězství proti předposlednímu týmu soutěže se však nerodilo lehce. V prvním poločase hráli naši s dosti silným větrem v zádech, ale byli to spíše hosté, kteří hrozili z rychlých a nebezpečných brejků. Naštěstí pro naše se žádný neujal. Naši hráči toho dopředu příliš neukázali, ve hře bylo až příliš nepřesností, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Do druhého dějství vstoupili naši kluci s chutí, a proti silnému větru si začali vytvářet solidní příležitosti. Problémem však byla horší finální fáze, díky které se neujaly nadějné akce. Rozhodnutí tak přišlo v 65. min., kdy po rohu Kašného přizvedl míč na přední tyči Kubný a Robin Wirth na zadní tyči doklepl míč do sítě. Poté se připomenul i soupeř, ale dvě nadějné šance i s přispěním skvělého Štencela zůstaly nevyužity. Kobeřice měly ještě dobré brejkové příležitosti na navýšení skóre, avšak díky již zmíněné špatné finální fázi se jim další branku přidat nepodařilo. I tak je desáté vítězství z 15 utkání famózní úspěch.

Diváci: 162

Branka: 65. Wirth Robin

Rozhodčí: Svoboda Marian – Jurygáček René, Godfryd Vojtěch.

Sestava: Štencel – Kollek, Wirth Robin, Ševior, Wirth René (88. Buchta), Stuchlík P.(77. Schlischka M.), Král, Kryštof, Kašný, Večerek (63. Kubný A.), Kraut  

 

St. dorost – FK Slavia Opava     3:5 (1:0)

Branky:   3. Stuchlík Ondřej, 11. Pašek Daniel, 27. Stuchlík Dušan – 38., 52., 68.,  Henčl Šimon, 72.,82. Melecký Ondřej

Diváci: 35

Sestava: Liška, Hanták, Stříbný V., Stuchlík D., Stuchlík O., Harazim, Bielák (77. Nevřela), Pašek, Volný (58. Birtek), Kretek, Kubný M. (79. Halfar)

 

Ml. dorost – FK Slavia Opava    1:3 (1:0)

Branky:   24. Stuchlík Ondřej – 41. Hanslík Matěj, 56. Glac Antonín, 60. Maculík Patrik

Diváci: 52

Sestava: Pavlovič, Döhner , Hanták , Czieplý , Stříbný , Pašek , Besta , Grigarčík , Václavík , Stuchlík , Kubný

Náhradníci: Poništ, Birtek, Liška, Volný ,Šoltys , Slanina, Halfar, Nevřela

Sdílet