No image

Neděle 14.11. 2021

A muži – FK Český Těšín    2:1  (1:1) 

Předehrávaným 16. kolem zakončili podzimní část sezóny hráči A mužstva zápasem proti Českému Těšínu. Ve vyrovnaném utkání jsme nakonec i se štěstím soupeře porazili a přezimujeme tak na druhé pozici!

Utkání začalo nešťastně pro domácího Večerka, který kvůli zranění musel hned v 5. minutě střídat. Hned poté po rozehraném autu překonal našeho brankáře hostující Maceček a hosté se ujali vedení. Naštěstí se na vyrovnání nečekalo dlouho, to když Tonda Kubný napřáhl z 20 metrů a trefil horní roh hostující svatyně. Do poločasu se toho již moc nestalo, a tak obě mužstva šla do kabin za nerozhodného stavu.

Ve druhém poločase pokračoval vyrovnaný boj bez velkých šancí. Rozhodnutí přinesla 76. min., kdy po průnikové přihrávce Krále běžel sám na bránu Kubný a přízemní střelou prostřelil hostujícího brankáře. O vítězství mohli naši hráči přijít v nastavení, kdy v poslední vteřině trefil hostující Maceček hlavou břevno. I díky štěstí jsme nakonec těsné vedení udrželi a do tabulky jsme si připsali již 11 podzimní vítězství. V tabulce jsme poskočili na výborné 2. místo s úžasnými 35 body, což je skvělý počin, za který je třeba našim hráčům i členům realizačního týmu moc poděkovat!

Diváci: 208

Branka: 13.,76. Kubný Antonín – 6. Maceček David

Rozhodčí: Švec Marek – Vojkovský Michael, Schneider Pavel. Delegát: Dudek Rostislav.

Sestava: Štencel – Večerek (5. Rother), Wirth Robin, Ševior, Wirth René, Stuchlík P., Král, Kryštof (79. Stříbný M.), Kašný, Kubný A., Kraut  

 

St. dorost – MFK Kravaře     2:2 (1:1)

Branky:   18., 61. Volný Daniel – 2. Schiedek Daniel, 66. Fabisz Adam

Diváci: 35

Sestava: Liška, Hanták, Stříbný V., Stuchlík D. (90. Halfar), Stuchlík O., Harazim, Pašek (56. Slanina), Volný, Birtek, Kretek, Kubný M.

 

Ml. dorost – MFK Kravaře    7:0 (1:0)

Branky:   33., 46., 59., 73. Václavík Adam, 43., 75. Stuchlík Ondřej, 57. Birtek Michal

Diváci: 40

Sestava: Pavlovič, Döhner , Hanták , Czieplý , Stříbný , Pašek , Besta , Grigarčík , Václavík , Stuchlík , Kubný

Náhradníci: Poništ, Birtek, Liška, Volný ,Šoltys , Slanina, Halfar, Nevřela

Sdílet