No image

O víkendu startuje fotbalové jaro!

Již o tomto víkendu startuje po dlouhé 4 měsíční pauze fotbalové jaro! Do něj prozatím vstoupí pouze A muži, které čeká úvodní utkání na hřišti Fulneku.

Dlouhou zimní přestávku vyplnili naši fotbalisté několika přípravnými zápasy, ve kterých porazili postupně Strahovice 9:3, Oldřišov 6:3, Štěpánkovice 8:0, Dětmarovice 4:3 a v posledním utkání Kozmice 5:4.

Na začátku února absolvovali zimní soustředění v areálu ve Smilovicích u Třince, které bylo zaměřeno spíše na nabírání kondice a síly.

Oproti podzimu došlo v kádru pouze k drobným změnám. Kvůli zdravotním obtížím prozatím netrénuje brankář Jakub Stříbný. Z dorostu se do přípravy zapojili brankář Oliver Hartmann a hráči Ondra Stuchlík a Theo Bielák. Tito všichni budou hrát převážně za dorost a budou sbírat potřebné zkušenosti v sestavě A týmu.

Naši fotbalisté předvedli na podzim fantastickou jízdu krajským přeborem a byli určitě největším překvapením. Aktuálně se nacházejí na 2. místě se ziskem 35 bodů za 11 vítězství, 2 remízy a 3 porážky. Věřme, že podobné výkony a výsledky budou předvádět i v jarní části a udrží se na předních místech v tabulce.

K úvodnímu utkání jara zajíždějí v sobotu 19.3. 2022 na hřiště Fulneku, který jsme na podzim porazili doma 1:0 brankou Robina Wirtha. Náš sobotní soupeř okupuje 15. pozici se ziskem 9 bodů za 3 vítězství a 13 porážek.

Přejeme našim fotbalistům úspěšný start do jarní části, aby se jim dařilo a hlavně aby se jim vyhýbala zranění!

Kobeřice do toho!!!

 

Aktuální složení kádru A mužstva:

Brankáři: Štencel Petr, Hartmann Oliver

Obránci: Večerek Ondřej, Kollek Filip, Buchta Jan, Ševior Pavel, Wirth Robin, Wirth René, Stuchlík Petr

Záložníci: Kryštof Zdeněk, Stříbný Martin, Král Jan, Kubný Antonín, Kašný Petr, Schlischka Martin, Bielák Theodor, Rother Filip

Útočníci: Kraut Dominik, Šimeček Adam, Stuchlík Ondřej

Trenér: Christoph Dušan, vedoucí: Čujek Jan

Sdílet