No image

Vážení příznivci sportu a hudby!

Rádi bychom vás touto cestou pozvali na SPORTOVNÍ SLAVNOST 2022, která se uskuteční v termínu 22. – 24. 7. 2022 v areálu TJ Sokol Kobeřice.

Po dvouleté pauze můžeme konečně znovu navázat na tuto dlouholetou tradici a strávit tři dny ve sportovně-kulturním duchu i když trošku v netradičním termínu, než jsme byli doposud zvyklí. 

Slavnosti zahájíme v pátek 22.7 videotékou s DJ Kravchuk. Těšit se můžete na staré pecky i hity současnosti a u toho sledovat originál videoklipy, které budou promítány na velkoplošném plátně. Vstupné na tuto akci bude 50 Kč a brány areálu TJ se otevřou od 20.00 hodin.

V sobotu 23.7 je program nejpestřejší a nabídne jak sportovní podívanou, tak hudební koncert našeho swingového prajzského uskupení! Od 9.00 – 14.00 hodin se bude konat fotbalový turnaj „Kobeřice Cup“ pro mladší a starší přípravku. V 16.00 hodin si pak zahraje naše Opavsko proti Bolaticím.

Od 20.30 hodin vystoupí náš letošní hlavní hudební host. Pozvání přijala kapela Dolbend, kterou všichni dobře známe, přitom v Kobeřicích bude vystupovat úplně poprvé. Těšit se tedy můžete na tzv. swingobraní openair, kde kromě typických swingových písní zazní i známé hity současnosti. Věříme, že se budete skvěle bavit a těšíte se minimálně tak, jako kapela Dolbend na svou premiéru u nás J. Vstupné bude v tento den 80 Kč.

Nedělní den nabídne opět nabitý sportovně-kulturní program. Od 15.00 hodin se bude konat fotbalový zápas našeho kobeřického dorostu s hráči Malých Hoštic.

Hlavním sportovním „tahounem“ bude od 17.00 hodin fotbalové utkání mezi našim „A“ mužstvem a Kravařemi, v poločase se předvedou naši nejmenší fotbaloví talenti – Sokolčata.

Po fotbalovém zápase dojde k již tradičnímu losování věcné tomboly, přičemž první cenou je voucher na nákup zboží v obchodě Globus v hodnotě 10. 000 Kč.

Sportovní slavnost ukončí tento den koncert kapely Hrnek, která se u nás představí úplně poprvé a milovníci kvalitní folkové hudby si přijdou na své.

Vstupné na nedělní den bude 30 Kč.

Po celou dobu slavností na vás čeká bohaté občerstvení a pro děti bude připraven lunapark. Věříme, že si v našem pocovidovém programu najdete všichni „to své“, přijdete se pobavit, posdílet, poslechnout si porci dobré hudby nebo se přijdete jen tak potěšit z toho, že se můžete zase svobodně bavit. Těšíme se na vaši účast a srdečně vás zveme!

 

Mgr. Marie Buchtová

kulturní referent TJ Sokol Kobeřice

plakát-SS

Sdílet