No image

Neděle 2. října 2022

A muži – FK Bolatice  1:1  (0:1)

Po dlouhé době na sebe v soutěžním utkání narazily Kobeřice a Bolatice. Před více jak 300 diváky se však nehrál příliš pohledný fotbal, který nakonec dospěl do remízového konce.

Úvod utkání patřil hostům, kteří hráli s chutí a bojovností. Naopak domácí favorit působil ospalým dojmem. Zkraje utkání se po chybách v kobeřické obraně dostali hosté do dvou dobrých šancí, ale domácí brankář Štencel byl proti. Domácí se do provozní teploty dostávali ztuha, k ohrožení hostující svatyně se téměř nedostávali. Vzruch v jinak ospalém utkání přinesla 38. min., kdy po faulu Lukáše Kollka v pokutovém území nařídil rozhodčí penaltu, kterou s jistotou proměnil Šula – 0:1. Kobeřice mohly do poločasu srovnat skóre, avšak v dobré příležitosti se hlavou neprosadil Večerek.

Do druhého poločasu vlétli domácí jako vyměnění. Začali hosty přehrávat a dostávali se i více k zakončení. Hosté naopak přešli do pasivního bránění jednobrankového náskoku. Do dobrých situací se dostali Kubný a Kryštof, avšak kýženého vyrovnání se prozatím nedočkali. To přišlo až v 65. min., kdy se trefil Štěpán Stříbný a bylo srovnáno. Domácí se pak snažili překlopit výsledek na svoji stranu, těsně před koncem měl jasnou tutovku Večerek, ale z metru trefil bombou pouze břevno. Ještě předtím měli dobrou příležitost také hosté, avšak skvělou střelu Šamárka ještě lepším zákrokem vytáhl Štencel. A tak velké derby skončilo asi spravedlivou dělbou bodů

Diváci: 320

Branky: 65. Stříbný Štěpán – 38. Šula Jan (pen.)

Rozhodčí: Mitura Michal – Čuba Daniel, Tomšík Zbyněk. Delegát: Kubánek Ladislav.

Sestava: Štencel – Kollek F. (46. Šimeček A.), Večerek, Ševior (83. Stuchlík P.), Wirth René, Kollek L., Wirth Robin, Kubný, Stříbný Š. (90. Sotorník), Kryštof, Kraut, (83. Stuchlík O.)

 

St. dorost – MFK Kravaře     2:0  (1:0)

Branky: 44., 89. Stuchlík Ondřej

Sestava: Hartmann O., Bielák, Liška, Stříbný V., Dlabola (46. Stuchlík D.), Pašek (46. Hanták), Sotorník, Stuchlík O., Volný, Harazim (76. Birtek), Breksa (82. Šimeček Š.)

 

Ml. dorost – MFK Kravaře    4:4  (3:2)

Branky:  15. Mac Štěpán, 34. Birtek Michal, 36. Václavík Adam, 55. Slanina Maxmilián – 7. Pchálek Tadeáš, 22., 77. Veleba Ondřej, 79. Halfar Josef

Sestava: Pavlovič, Mac, Hanták, Czieplý, Birtek, Hanzlík, Besta, Grigarčík, Václavík A., Slanina, Kubný

Náhradníci: Schweidler, Stříbný, Pašek, Breksa, Kamrád, Slivka, Mrva

B mužstvo ke svému utkání do Sudic kvůli nedostatečnému počtu hráčů neodcestovalo.