Sobota 8. října 2022

TJ Řepiště – A muži  3:1  (1:0)

Velmi těžký soupeř s ambicemi na postup čekal minulou sobotu na naše fotbalisty, kteří cestovali do Řepiště oslabeni o čtyři hráče z obvyklé základní sestavy.

Prví poločas se nesl ve znamení snahy domácích o kombinaci, která ovšem narážela na pevnou defenzivu Kobeřic. Hosté spoléhali na rychlé kontry a hráli ze zabezpečené obrany. Kombinačně silní domácí se do šancí dostávali jen ztěží, ale ve 25. min. se otevřel prostor ve středu obrany, kudy unikl domácí Zavadil a poslal Řepiště do vedení. Kobeřice zahrozily po rohovém kopu Petra Stuchlíka, který následně hlavou zakončoval jeho jmenovec Ondra Stuchlík, avšak bohužel pro hosty přeloboval nejen golmana Daňka, ale i břevno domácí brány. Poté zahrozili domácí, když tutovku ještě vloni druholigového Celby skvěle zneškodnil Štencel. Ke konci poločasu ještě z dobré pozice přestřelil Lukáš Kollek, a tak jsme šli do kabin s jednogólovým mankem.

Druhé dějství přineslo podobný herní obraz, avšak i Kobeřice se začaly více osmělovat. Vyústění snahy hostů přišlo v 61. min., kdy se středem protáhl Tonda Kubný a střelou k tyči nedal Daňkovi šanci – zaslouženě 1:1. Domácí se pak uchylovali k dlouhým nákopům, se kterými si ovšem hostující obrana v poklidu poradila. Do vedení mohly jít Kobeřice, ale unikající Kollek byl v dobré pozici zblokován. Chleba se lámal v 80. min., kdy dlouhý nákop domácích skončil v autu. Po předchozím souboji ve vápně se domácí dožadovali pokutového kopu, rozhodčí však nepískal. O to větší překvapení bylo, že po nikým netečovaném míči měli vhazovat hosté, avšak rozhodčí aut obrátil, přišel centr do vápna a hostující Jurča poslal domácí do vedení. To o další tři minuty potvrdil po nedorozumění hostující obrany Zaremba a pečetil tak vítězství Řepiště na konečných 3:1.

Diváci: 153

Branky: 25. Zavadil Nikola, 80. Jurča Radim, 84. Zaremba Dušan – 61. Kubný Antonín

Rozhodčí: Banot Vojtěch – Pasterčák Jozef, Jurygáček René.

Sestava: Štencel – Stuchlík P. (87. Kollek F.), Večerek, Buchta, Ševior, Wirth René, Kollek L., Wirth Robin, Kubný (87. Volný), Stříbný Š. (87. Breksa), Stuchlík O. (75. Sotorník)

 

B muži – TJ Sokol Kozmice B     1:2  (0:1)

Branky: 64. Jurček Lukáš – 12. Kozák Jiří, 88. Rončka Daniel

Sestava: Stříbný, Kubný M., Hahn, Janík L., Latka, Halfar O., Jurček L., Václavík, Bielák, Kretek, Vitásek

Náhradníci: Bečica, Janík D., Mrovec T., Novák T.

 

FK SK Polanka nad Odrou – St. dorost   0:5  (0:3)

Branky: 13., 35., 50. Stuchlík Ondřej, 23. Sotorník Alan, 73. Pašek Daniel

Sestava: Hartmann O., Bielák, Liška (77. Birtek), Kretek (46. Hanták), Vitásek (46. Pašek), Stříbný V., Sotorník, Stuchlík O., Volný, Šimeček Š. (66.Breksa), Harazim (66. Dlabola)

 

FK SK Polanka nad Odrou – Ml. dorost    0:2  (0:0)

Branky:  41. Slanina Maxmilián, 66. Václavík Adam

Sestava: Pavlovič, Mac, Hanták, Pašek, Birtek, Hanzlík, Besta, Grigarčík, Václavík A., Slanina, Kubný

Náhradníci: Schweidler, Stříbný, Breksa, Kamrád, Slivka, Mrva

 

Úterý 11. října 2022

Ml. žáci – SK Bohuslavice    7:2   (3:0)

Sestava: Herich, Stříbný V., Laburda, Černý, Plaček, Břemek, Herudek, Schweidler, Kryštof, Sedláček, Litzka, Hanzlík Kolděj, Kurka, Malchárek, Krettek, Pavlovič, Konečný