Neděle 30. října 2022

A muži – TJ Petřvald na Moravě 1:3  (1:2)

Těžké utkání s kvalitním soupeřem odehráli naši A muži, přivítali totiž přední celek soutěže z Petřvaldu na Moravě. Na tento celek nemáme dobré vzpomínky, neboť nás porazil v posledním kole jarní části minulé sezóny a tím nás připravil o druhou příčku a tím o historicky nejlepší umístění v KP. Bohužel v utkání byl soupeř opět lepší a zaslouženě zvítězil 1:3.

O osudu utkání rozhodly úvody obou poločasů. Hosté začali zostra a již v 5. min.  se ujali vedení brankou kapitána Palatického, který střelou k tyči překonal Štencela. Naši borci působili ospalým dojmem, hosté byli v úvodu jasně lepší. Druhou branku přidali po chybě domácí obrany, skóroval opět Palatický a bylo to 0:2. Až poté se osmělili i domácí, kteří si během několika vteřin vytvořili 2 tutovky. Nejprve Kraut po přetaženém rohu Kryštofa trefil tyč, po závaru ještě střílel Kašný, avšak hostující gólman byl pozorný. Přece jen se domácí o chvíli později dočkali, když se individuálně prosadil Kraut, který střelou k levé tyči upravil na poločasových 1:2.

Vstup do druhého poločasu opět vyšel hostům, kteří po rychlém brejku a faulu Ševiora ve vápně kopali penaltu. K ní se postavil kapitán Palatický a završil hattrick – 1:3. Od té doby se utkání prakticky jen dohrávalo. Domácí se nezmohli k odpovědi a hosté si bezpečně hlídali dvoubrankové vedení. Nakonec tak Kobeřice vs. Petřvald na Moravě 1:3.

Diváci: 178

Branky: 20. Černín Jakub

Rozhodčí: 27. Kraut Dominik – 5.,19.,48. (pen.) Palatický Milan Sestava: Štencel – Stuchlík P. (51. Kubný), Ševior, Večerek, Wirth Robin, Wirth René (80. Stuchlík O.), Kollek L., Kašný, Stříbný Š. (68. Kollek F.), Kryštof (80. Stříbný M.), Kraut

  

St. dorost – FC ODRA Petřkovice    2:0  (0:0)

Branky: 64. Volný Daniel, 90. Stuchlík Ondřej

Sestava: Hartmann O., Hanták, Bielák, Pašek (46. Václavík A.), Sotorník, Stuchlík O., Volný, Harazim (46. Birtek), Stříbný V. (84. Šimeček Š.), Kretek (46. Dlabola), Liška

 

Ml. dorost – FC ODRA Petřkovice   1:1  (0:1)

Branky:  45. Václavík Adam – 10. Žlebčík Petr

Sestava: Pavlovič, Mac, Hanták, Czieplý, Stříbný V., Hanzlík, Besta, Grigarčík, Václavík A., Slanina, Kubný

Náhradníci: Birtek, Breksa, Kamrád, Mrva, Schweidler, Slivka, Pašek

 

TJ Sokol Hněvošice – B muži     1:1  (0:0)

Branky: 70. Ševior Roman – 47. Václavík David

Sestava: Schlischka P., Kubný M., Návrat, Hahn, Halfar O., Bečica, Jurček L., Václavík D., Janík L., Kretek, Kolarčík

Náhradníci: Novák, Latka D., Vitásek, Šimeček Š., Bielák, Konečný,

Sdílet