No image

Neděle 6. listopadu 2022

SK Moravan Oldřišov – A muži 3:0  (1:0)

Další výsledkově nepovedené utkání mají za sebou naši hráči. Tentokráte nezvládli derby v Oldřišově a tamnímu Moravanu podlehli 0:3.

Od úvodního hvizdu se hrál vcelku vyrovnaný fotbal. Na první branku se čekalo do 16. min., kdy po rohovém kopu domácích zavíral zadní tyč Bořucký a poslal domácí do vedení 1:0. Poté převzali více iniciativu hosté z Kobeřic a snažili se srovnat nepříznivé skóre. Vytvořili si i několik zajímavých šancí. Například mladý Lukáš Kollek utíkal ze strany sám na brankáře, ale v rozhodujícím okamžiku místo střely jej zblokoval domácí Hartmann. Poté po skvělém centru Stříbného, který vystřídal ve 29. min. zraněného Krauta, hlavičkoval z šestky nikým neatakovaný Kašný, ale v jasné tutovce minul bránu. Do další slibné akce se dostal opět Kollek, ale díky špatnému zpracování přišel o zajímavou šanci ke vstřelení gólu.

Do druhé půle vstoupili hosté s motivací co nejdříve vyrovnat, popřípadě otočit skóre. Úvodních 10 min. druhé půle domácí jasně přehrávali, vytvořili si i 2 slibné šance, avšak míč poskakující na brankové čáře nedokázal propasírovat za čáru Robin Wirth ani Štěpán Stříbný. A tak v 59. min. přišel trest na druhé straně. Po špatném odkopu hostujícího brankáře a chybě obrany přeloboval gólmana opět Bořucký a zvýšil na 2:0. O 4 min. později navíc po sólu Bořuckého střílel do odkryté brány Klinger a upravil na konečných 3:0. Od této situace se utkání již jen dohrávalo, odevzdaní hosté se již na vzepětí nezmohli.

V utkání jsme dojeli na neproměňování šancí a na laciné chyby, které domácí dokázali efektivně využít.

Diváci: 259

Branky: 16., 59. Bořucký Denis, 63. Klinger Dominik

Rozhodčí: Godfryd Jan – Tabášek Kamil, Viščor Michael. Delegát: Ondračka Milan.

Sestava: Hartmann O. – Stuchlík P., Ševior, Večerek (70. Buchta), Wirth Robin, Wirth René, Kollek L. (70. Sotorník), Kašný, Stříbný Š. (70. Kollek F.), Kubý, (70. Stuchlík O.), Kraut (29. Stříbný M.)

 

FK Slavia Opava – St. dorost     2:7  (1:4)

Branky: 39. Jašek Adam, 76. Maculík Patrik – 17., 26., 36., 54. Stuchlík Ondřej, 30., 52. Pašek Daniel, 74. Sotorník Alan

Sestava: Pavlovič, Hanták, Bielák, Pašek (71. Slanina), Sotorník, Stuchlík O., Volný, Harazim (46. Vitásek), Šimeček Š. (46. Birtek), Dlabola (46. Stříbný V.), Liška (60. Kretek)

 

FK Slavia Opava – Ml. dorost 1:11  (1:5)

Branky:  13. Kurka Michael – 3., 39., 61., 80.Václavík Adam, 19., 57., 67. Slanina Maxmilián, 22., 33., Birtek Michal, 78. Slanina Maxmilián

Sestava: Pavlovič, Mac, Hanták, Czieplý, Stříbný V., Hanzlík, Besta, Grigarčík, Václavík A., Slanina, Kubný

Náhradníci: Birtek, Breksa, Kamrád, Mrva, Poništ, Slivka, Pašek

Sdílet