Začal nový ročník Krajského přeboru

 

O uplynulém víkendu se po sedmitýdenní přestávce opět rozběhnul fotbalový Krajský přebor. Po solidní 8. příčce z minulého ročníku do něj vstoupili také naši fotbalisté pod vedením nového trenéra Petra Součka   a vedoucího Petra Schlischky.

Úvodní utkání jsme zvládli s přehledem po vítězství 4:0 v Orlové! (viz report z utkání).

Během krátké třítýdenní přípravy sehráli naši hráči čtyři přípravná utkání. Nejprve vysoko podlehli diviznímu Krnovu 1:6, poté zvítězili ve Strahovicích 4:3, porazili dorost Poruby 5:1 a v generálce remizovali bez branek s Kravařemi.

Krajský přebor opustily sousední Bolatice, které sestoupily do 1.A třídy. Do divize postoupili Řepiště a Vratimov. Novými celky v novém ročníku jsou Stonava, Krásné Pole a Kravaře.

V kádru našeho mužstva došlo k několika změnám. S fotbalem skončili Buchta a Ševior, Sotorník odešel do Města Albrechtice a Kollek Lukáš, který zkusí štěstí na půlročním hostování v divizním Bílovci. Novicemi v kádru jsou Andreas Kolarčík a Martin Schlischka, který se vrátil z hostování ze Strahovic. Na poslední chvíli se podařilo dojednat příchod talentovaného Vojtěcha Petzucha, který naposledy hrál v opavském dorostu. Svůj prostor v přípravě dostali také naši nadějní dorostenci Stareček, Bielák, Slanina, Birtek, Hanták, Tomíček, Breksa, Volný           a Stříbný Vojta

Vstup do nového ročníku zvládli naši hráči na výbornou! První domácí utkání sehrají v sobotu 12. srpna od 16 hodin doma proti Dolní Datyni. Na toto utkání Vás srdečně zveme! Přejeme našim hráčům pevné zdraví a hodně štěstí v nadcházející sezóně!

Sdílet