V neděli s Frenštátem na fotbal

Po skvělém vítězství v Heřmanicích se naši fotbalisté „A“ mužstva předvedou před domácími diváky v utkání s nováčkem soutěže Frenštátem pod Radhoštěm. K nám přijíždí fotbalisté Frenštátu po vítězství s Kravařemi. Celkově jsou na 10. místě se ziskem 23 bodů. V dosavadním průběhu vyhráli v sedmi utkáních, 2x remizovali a v osmi utkáních byli poraženi. Svým soupeřům vsítili 22 a obdrželi 31 branek. Naši fotbalisté mají po vítězství v Heřmanicích 20 bodů a patří jim 12. místo tabulky. Dosud jsme vyhráli v pěti utkáních, v pěti jsme hráli nerozhodně a 8x jsme prohráli. Podzimní zápas ve Frenštátu skončil nerozhodně 2:2, když naše branky dali Šimeček a Čujek. Utkání krajského přeboru Kobeřice – Frenštát se hraje v neděli 3. dubna od 15:30 hodin.

Muži „B“ jedou k utkání s Vávrovicemi

Po vítězství doma s Budišovem zajíždějí naši muži „B“ k utkání s Vávrovicemi. Po 14. utkáních jsou Vávrovice na 4. místě, když získaly 26 bodů. V dosavadním průběhu 8x vyhrály, 2x remizovaly a 4 x byly poraženy. Svým soupeřům vsítily 37 a obdržely 21 branek. Naši muži „B„ jsou na 12. místě s 12 body. Dosud jsme vyhráli 3 utkání, 3x remizovali a 8x byli poraženi. Svým soupeřům jsme vsítili 23 a obdrželi 45 branek. Podzimní duel skončil naší porážkou 2:4, když naše branky dali Gargoš a Mrva.  Utkání okresního přeboru Vávrovice – Kobeřice „B„ se bude hrát v sobotu 2. dubna od 15:30 hodin.

Dorostenci budou hrát s Vratimovem

Po vítězství ve Fulneku budou naši dorostenci hrát doma s Vratimovem, který je na 4. místě tabulky a má zápas k dobru. Dosud získali hráči Vratimova 26 bodů, když vyhráli 8 utkání, 2x remizovali a 3x byli poraženi. Soupeřům vsítili 37 a obdrželi 28 branek. Naši dorostenci jsou na 5. místě se ziskem 25 bodů. Dosud jsme 8x vyhráli, jednou remizovali a v pěti utkáních jsme byli poraženi. Soupeřům jsme vsítili 44 a obdrželi 25 branek. Podzimní zápas skončil nerozhodně 4:4, když naše branky vsítili Bolacký, Kubný, Stuchlík a Peterek.  Utkání krajské soutěže dorostu se bude hrát v neděli 3. dubna od 13:15 hodin.

 

Žáci jedou k utkání s Vítkovem

První dubnový víkend začínají také žákovské soutěže. Naši hráči zajíždějí do Vítkova. Starší žáci Vítkova jsou po podzimní části krajské soutěže na 8. místě, mladší žáci Vítkova jsou po podzimní části krajské soutěže na 9. místě. Naši starší i mladší žáci jsou po podzimní části na 2. místě tabulky. Podzimní duel skončil u straších žáků naším vítězstvím 7:0, když branky dali : Kolarčík 3, Stříbný, Švančar a Rother. Mladší žáci vyhráli 6:1, když naše branky vsítili: Sotorník, Kubný Mikuláš 2, Kubný Matěj, Stuchlík Ondřej 2. Utkání krajské soutěže starších a mladších žáků Vítkov – Kobeřice se hraje v sobotu 2. dubna od 9:00 a 10:45 hodin. Odjezd k utkání je v 7:15 hodin.

Leave us a reply