Zopakují naši fotbalisté v utkání s Vendryní podzimní úspěch?

Po utkání s Kravařemi budou hrát naši fotbalisté  „A“ mužstva opět v domácím prostředí, kde se střetnou s celkem Vendryně. Ta je na 6. místě tabulky a z tohoto pohledu se zdá, že bude rozhodně těžším soupeřem než byly Kravaře. Na jaře sehrála Vendryně 5 utkání. Doma vyhrála s Vítkovem, pak prohrála na hřišti v Břidličné. Dařilo se jí v Markvartovicích, ale v posledních dvou kolech prohrála. V Kravařích 1:4 a dokonce doma s Pustou Polomi 2:4. Naši na jaře remizovali doma s Polankou a vyhráli v Heřmanicích. Pak ale prohráli doma s Frenštátem a v Břidličné.

Podzimní vzájemný duel skončil naším vysokým vítězstvím 5:0, když brankově byli úspěšní Kryštof 2, Janík, René Wirth a Hartmann. Soupeř nám má tedy co oplácet, ale naši by měli jít opět s obrovským nasazením a nedat soupeři šanci bodovat. Do utkání s Vendryni nastupujeme po vítězství s Kravařemi a tak jde jen o to potvrdit vítězství a dokázat fotbalovým fanouškům, že nebylo náhodné. Utkání krajského přeboru Kobeřice – Vendryně se bude hrát v neděli 24. dubna od 16:00 hodin na našem hřišti. Zveme všechny fotbalové fanoušky.

V tomto kole hrají :

Břidličná – Bohumín

Heřmanice – Slavia Orlová

Český Těšín – Markvartovice

Dětmarovice – Pustá Polom

Kobeřice – Vendryně

Kravaře – Šenov

Frenštát p. R. – Háj ve Slezsku

Polanka – Vítkov

V příštím kole budou hrát:

Vendryně – Dětmarovice

Vítkov – Heřmanice

Slavia Orlová – Frenštát p. R.

Háj ve Slezsku – Břidličná

Šenov – Kobeřice

Pustá Polom – Český Těšín

Markvartovice – Polanka

Bohumín – Kravaře


 

 Muži „B“ budou hrát v Pusté Polomi

Po prohraném utkání se Slavií Opava budou muži „B“ hrát venku tentokrát s Pustou Polomí. Ta je na 11. místě tabulky se ziskem 16 bodů. Dosud Pustá Polom vyhrála 4 utkání, 4x remizovala a v devíti utkáních byly poražena. Naši jdou do utkání z 12. místa, když jsme získali 13 bodů za 3 vítězství a 4 remízy, v deseti utkáních jsme byli poraženi. Podzimní vzájemný duel skončil naším vítězstvím 2:0, když naše branky vstřelili bývalí hráči „jedničky“ Hlavenka a Boček. Utkání Pustá Polom – Kobeřice „B„ se bude hrát v sobotu 23. dubna od 16:00 hodin. Odjezd k utkání je ve 14:45 hodin. Zveme všechny příznivce naši „dvojky“.


V tomto kole hrají :

Suché Lazce – Slavia Opava

Jakartovice – Bělá

Stěbořice – Budišov n/B

Chlebičov „B“ – Vávrovice

Pustá Polom „B“ – Kobeřice „B“

Malé Hoštice – Vřesina

Litultovice – Hradec n/M

 

V příštím kole budou hrát:

Slavia Opava – Pustá Polom „B“

Kobeřice „B“ – Litultovice

Vávrovice – Stěbořice

Hradec n/M – Chlebičov „B“

Bělá – Suché Lazce

Budišov n/B – Malé Hoštice

Vřesina – Jakartovice


Dorostenci zajíždějí do Rýmařova

Na programu příštího kola krajské soutěže dorostu bude mimo jiné souboj třetího a čtvrtého celku tabulky. Střetnou se naši dorostenci s dorostenci Rýmařova. Mužstvo Rýmařova po16 utkáních získalo 33 bodů při 11 vítězstvích a pěti poražkách. Soupeřům vsítili fotbalisté  Rýmařova 49 a obdrželi 23 branek. Naši jsou po 17 zápasech na 3. místě. Dosud jsme vyhráli 11 utkání, jednou remizovali a 5x prohráli. Vsítili jsme 60 a obdrželi 27 branek. Podzimní duel skončil našim vítězstvím 1:0, když vítěznou branku vsítil Kubný Antonín.

Utkání krajské soutěže dorostu Rýmařov – Kobeřice se bude hrát v neděli 24. dubna od 11:00 hodin. Odjezd k utkání bude v 8:30 hodin. Zveme všechny příznivce dorostu.


V tomto kole hrají:

Krásné Pole – Vávrovice

Vratimov – Vítkov

Fulnek – Hradec n.M.

Studénka – Stará Bělá

Svinov – Polanka

Rýmařov – Kobeřice

Dolní Benešov – Darkovičky

 

Příští kole budou hrát:

Vávrovice – Dolní Benešov

Stará Bělá – Fulnek

Hradec n.M. – Vratimov

Vítkov – Krásné Pole

Polanka – Studénka

Darkovičky – Rýmařov

Kobeřice – Svinov

 


Žáci budou hrát v neděli doma v předzápasovém utkání našeho „A“ mužstva

Došlo ke změně v pořadatelství utkání našich žákovských mužstev s celkem Juventusu Bruntál, která se měla původně odehrát v sobotu v Bruntále. Po domluvě došlo ke změně pořadatelství, takže nově se zápas 19. kola TJ Sokol Kobeřice – Juventus Bruntál odehraje v neděli 24. 4. 2016 v 14:15 hod. starší a v 12:45 hod. mladší na našem hřišti. 



 

 

Sdílej

Leave us a reply