No image

Můžeme s jistotou konstatovat, že Sportovní slavnost, kterou pořádá TJ Sokol Kobeřice, je již tradiční akcí, která přináší lidem kulturní, společenské a v neposlední řadě sportovní zážitky. Tato tradiční prázdninová akce stmeluje lidi napříč generacemi nejen z Kobeřic, ale i z blízkého okolí.

Co se týče kulturního programu, poslední roky byly slavnosti “našlapané”. Zahrály si u ná kapely jako Argema, Buty a v neposlední řadě to byla skupina Chinaski, která vystoupila u příležitosti 90. výročí založení TJ Sokol. Od tohoto výročí už uplynuly 3 roky, další ročník Sportovní slavnosti je před námi a naší milou povinností je vám prozradit, co jsme si pro vás letos připravili a na co se můžete těšit!

Sportovní slavnost 2016 se uskuteční v termínu od 22. 7. – 24. 7. 2016. Během těchto tří dnů si přijdou na své milovníci sportu, posluchači kvalitní hudby i příznivci dobrého jídla a pití.

PÁTEK 22. 7. 2016

Páteční večer… Kdo by se nechtěl jít bavit? J Naše pozvání přijal DJ Rádia Čas – Aleš Šklubal, který vás bude po celý večer provázet těmi největšími českými i zahraničními hity minulosti i současnosti. Myslíme si, že lepší začátek jsme si nemohli přát J

Vstupné na akci: (bude zveřejněno)

SOBOTA 23. 7. 2016

Volejbalový turnaj (čas bude upřesněn)

Fotbalový turnaj – Memorial Bernarda Václavíka (čas bude upřesněn)

Sobotní program je z pohledu kultury vrcholem slavnosti.

kofe-inCelá akce vypukne od 19:30, kdy předskokanem našeho headlinera bude opavsko-pražská kapela KOFE-IN. Kluky z Kofe-inu již dobře známe, rádi se do Kobeřic vracejí, čehož si vážíme a jsme moc rádi, že pozvání na naši akci přijali i letos!

Domluvit headlinera není nic jednoduchého, proto jsme moc rádi, že se nám letos podařilo domluvit spolupráci s kapelou, která má na tuzemské scéně opravdu své místo. Hity jako: Hledá se žena, Šrouby a matice, Františkovy lázně, Brouci … mohli bychom pokračovat ještě dlouho.

mandrage

Ano, naše pozvání přijala skupina MANDRAGE, která letos vydala nové album a v rámci svého turné: “Všechny kočky tour” vyráží koncertovat po celé zemi. Jednou ze zastávek bude právě naše slavnost v areálu TJ Sokol.

Koncertem MANDRAGE naše zábava nekončí. Po jejich vystoupení se o další vlnu zábavy postará DJ. Sobotní večer bude našlapaný skvělou hudbou až do ranních hodin.

NEDĚLE 24. 7. 2016

Ze sportovního hlediska je neděle třešničkou na dortu celých slavností. Na své si přijdou zejména příznivci fotbalu (bližší informace o fotbalových zápasech budou zveřejněny).

Po hlavním fotbalovém zápase proběhne tradiční losování o věcné ceny. Pomyslnou tečku za 93. ročníkem Sportovní slavnosti udělá večerní karneval s živou kapelou.

Během celých slavností na vás čeká bohaté občerstvení a pro děti je připraven lunapark. Sportovní slavnost 2016 bude pro TJ Sokol opět největší sportovně-kulturní akcí tohoto roku, s pořadovým číslem 93 J. Budeme rádi, když nám zachováte přízeň i v letošním roce! Na Sportovní slavnost 2016, která bude plná sportu, zábavy a skvělé hudby, vás srdečně zveme!

Bližší informace o prodejních místech, cenách vstupenek a sportovním program slavností včas najdete buďto na plakátech v obci nebo na nových webových stránkách TJ Sokol: www.tjsokolkoberice.cz

Leave us a reply