Fotbalový ročník 2015-2016

Před několika dny skončila fotbalová sezóna 2015-2016. Chtěl bych vás krátce informovat, jak si naše fotbalová mužstva vedla. Začnu od nejmenších fotbalistů.

Mladší přípravka ročník 2007 a mladší pod vedením Pavla Dubělčíka, Davida Václavíka a Petra Slizschky odehráli celkem 18 utkání s bilancí 10 výher a 8 proher.  Nakonec skončili na 6. místě (celkem 9 mužstev). Tito malí fotbalisté hráli svůj první soutěžní ročník.   

Starší přípravka ročník 2005 a mladší pod vedením Daniela Stuchlíka, Miroslava Hanzlíka a Tomáše Mrovce odehráli celkem 16 utkání s bilancí 15 výher a jedné prohry. Nakonec skončili na krásném 1. místě  (celkem 8 mužstev). Někteří  fotbalisté  z této kategorie nastupovali už i za mladší žáky.  Nejlepším střelcem této kategorie se stal Ondřej Stuchlík, který nastřílel soupeřům úctyhodných 49 gólů.   

Mladší žáci ročník 2003 a mladší pod vedením Libora Václavíka a Karla Pospěcha odehráli v krajské soutěži  celkem 22 utkání s bilancí 17 výher a 5 proher. Nakonec skončili  na 3. místě  za FC Baník Ostrava B a Rýmařovem (celkem 11 mužstev).

Starší žáci ročník 2001 a mladší pod vedením Jana Bořuckého a Tomáše Stříbného odehráli v krajské soutěži celkem 22 utkání s bilancí 17 výher, 2 remíz  a 3 proher. Nakonec skončili na 2. místě  hned za FC Baník Ostrava (celkem 11 mužstev). 

Dorost  ročník 1997 a mladší pod vedením Tomáše Bitomského, Jiřího Mrvy, Pavla Krčmy a Zdeňka Jurčka hráli po 5 letech znovu krajskou soutěž. Po počátečním rozkoukávání začali být v této soutěži mužstvem,  ze  kterého soupeři měli respekt. Odehráli v krajské soutěži  celkem 26 utkání s bilancí 17 výher, 1 remízy a 8 proher.  Nakonec obsadili výborné 2. místo hned za suverénní Polankou. Nejlepším střelcem krajské soutěže dorostu se stal náš hráč Antonín Kubný, který vstřelil soupeřům  38 gólů. Několik hráčů z dorostu nastupovalo pravidělně za A mužstvo mužů (Radim Stuchlík, Antonín Kubný, Adam Oberherr). 

B mužstvo pod vedením trenéra Davida Václavíka odehrálo  v okresním přeboru  26 utkání s bilancí 6 výher, 5 remíz a 15 proher a nakonec skončilo na 12. místě (celkem 14 mužstev). Několik hráčů z tohoto mužstva odehrálo část zápasů i za A mužstvo (př. Robin Náhlík, Lukáš Jašek, Daniel Boček)

A mužstvo pod vedením trenéra Tomáše Kamráda odehrálo druhý ročník v krajském přeboru,  a to 30 utkání s bilancí 9 výher, 9 remíz a 12 proher a nakonec skončilo na 11. místě (celkem 16 mužstev).

 

 Ing. Jiří Oberherr, sekretář TJ Sokol

Leave us a reply