No image

S Českým Těšínem již ve čtvrtek 11. srpna!

Vzhledem k tomu, že o tomto víkendu u nás proběhnou odpustové slavnosti, budou hrát naši fotbalisté „A“ mužstva s Českým Těšínem již ve čtvrtek 11. srpna od 17:30 hodin.

Český Těšín v 1. kole remizoval s Břidličnou, když o výsledku se rozhodlo už v 1. poločase. Po tomto utkání patří našemu prvnímu domácímu soupeři 9. místo. Naši hráči překvapili a v 1. kole porazili díky brance Antonína Kubného Krnov na jeho hřišti. Tah trenéra Kamráda postavit v prvním utkání tohoto mladého dorostence (16 let) se vyplatil. Po vítězství v Krnově jsme na 5. místě tabulky. V utkání s Českým Těšínem půjde o to potvrdit toto vítězství. Přejme  naším chlapcům, aby se jim duel s Českým Těšínem vydařil a abychom byli i po tomto utkání spokojeni.  Připomínáme, že utkání krajského přeboru TJ Sokol  Kobeřice – FC IRP Český Těšín se bude hrát ve čtvrtek 11. srpna od 17:30 hodin. Zveme všechny fotbalové fanoušky.

Program krajského přeboru

Kobeřice – Český Těšín Šenov – Bílovec
Čeladná – Krnov Český Těšín – Čeladná
Břidličná – Heřmanice Heřmanice – Kobeřice
Háj ve Slezsku – Dětmarovice Slavia Orlová – Dětmarovice
Slavia Orlová – Šenov Krnov – Vendryně
SO Bruntál – Frenštát p. R. Bohumín – SO Bruntál
Vendryně – Bohumín Frenštát p. R. – Háj ve Slezsku
Bílovec – Polanka Polanka – Břidličná

 

Muži „B“ pojedou do Vávrovic

Muži “B“ začínají okresní přebor na půdě Vávrovic, které skončily v minulé fotbalové sezóně na 3. místě se ziskem 50 bodů. Vyhrály 15 utkání, 5x remizovaly a 6x byly poraženy. Soupeřům fotbalisté Vávrovic vsítili 66 a obdrželi 38 branek. Naši hráči „B„ mužstva obsadili v minulé fotbalové sezóně 12. místo se ziskem 23 bodů. Vyhráli jsme 6 utkání, 5x jsme remizovali a v 15 utkáních jsme byli poraženi. Soupeřům jsme vsítili 37 a obdrželi 69 branek.     

Ve vzájemných utkáních s Vávrovicemi jsme na podzim doma prohráli 2:4, když naše branky dali Gargoš Michael a Mrva David. Na jaře letošního roku jsme remizovali 1:1, když jsme vedli brankou Mrvy Davida. Utkání okresního přeboru Vávrovice – Kobeřice „B“ se bude hrát v sobotu 13. srpna od 17:00 hodin. Zveme všechny fotbalové příznivce našeho „ B“ mužstva.

Program okresního přeboru:

Hradec nad Moravicí – Slavia Opava Hlavnice – Vávrovice
Vávrovice – Kobeřice „B“ Kobeřice „B“ – Malé Hoštice
Stěbořice – Bělá Pustá Polom „B“ – Stěbořice
Jakartovice – Hlavnice Slavia Opava – Budišov nad Budišovkou
Malé Hoštice – Litultovice Bělá – Vřesina
Vřesina – Hněvošice Hněvošice – Jakartovice
Budišov nad Budišovkou – Pustá Polom „B“ Litultovice – Hradec nad Moravicí

Dorostenci začínají novou fotbalovou sezónu utkáním v domácím prostředí s Vratimovem

Novou fotbalovou sezónu zahájí naši dorostenci až po odpustě. Střetnou se s Vratimovem ve středu 17. srpna. V minulé fotbalové sezóně obsadil náš první soupeř Vratimov 7. místo se ziskem 40 bodů. Vyhrál 12x, 4x remizoval a v deseti utkáních byl poražen. Svým soupeřů vsítil 63 a obdržel 74 branek.

Naši dorostenci se v minulé fotbalové sezóně umístili jako nováček soutěže na velmi pěkném 2. místě. Získali 52 bodů, když vyhráli 17 utkání, jednou remizovali a 8x byli poraženi. Soupeřům vsítili 108 a obdrželi 42 branek. V utkání s Vratimovem jsme na podzim loňského roku doma remizovali 4:4 a v odvetě na jaře vyhráli vysoko 12:0, když naše branky dali: Bolacký Tomáš, Zajíček Pavel 2, Kubný Antonín 3, Stuchlík Radim, Stříbný Martin, Ohřál Filip3, Peterek Filip. Utkání krajské soutěže Kobeřice – Vratimov se bude hrát ve středu 17. srpna od 17:30 hodin na našem hřišti. Zveme všechny příznivce našich dorostenců.

 

Program krajské soutěže dorostu

Polanka – Svinov Vratimov – Studénka
Fulnek – Vítkov Svinov – Klimkovice
Klimkovice – Horní Benešov Vrbno pod Pradědem – Polanka
Studénka – Město Albrechtice Město Albrechtice – Darkovičky
Darkovičky – Dolní Benešov Vítkov – Hradec nad Moravicí
Hradec nad Moravicí – Vrbno pod Pradědem Dolní Benešov – Fulnek
Kobeřice – Vratimov Horní Benešov – Rýmařov

Leave us a reply