Muži „A“ jedou k dalšímu mistrovskému utkání do Heřmanic

Po utkání s Českým Těšínem budou naši fotbalisté „A“ mužstva hrát venku, kde se střetnou s celkem Heřmanic, který je na 6. místě tabulky krajského přeboru. V dosavadních dvou utkáních jednou zvítězil a jednou prohrál. Soupeři vsítil 6 a obdržel 3 branky. Do utkání s námi nastupuje po prohraném utkání s Břidličnou poměrem 2:3.

Naši hráči jdou do utkání s Heřmanicemi po prohře v domácím prostředí s Českým Těšínem poměrem 1:2. Celkově jsme desátí při skóre 2:2. Utkání krajského přeboru Heřmanice – Kobeřice se bude hrát v sobotu 20. srpna od 17:00 hodin. Odjezd autobusu je v 15:15 hodin.

Šenov – Bílovec Háj ve Slezsku – Bohumín
Český Těšín – Čeladná Šenov – Dětmarovice
Heřmanice – Kobeřice Slavia Orlová – Frenštát p. R.
Slavia Orlová – Dětmarovice Čeladná – Heřmanice
Krnov – Vendryně Vendryně – Český Těšín
Bohumín – SO Bruntál Kobeřice – Polanka
Frenštát p. R. – Háj ve Slezsku SO Bruntál – Krnov
Polanka – Břidličná Bílovec – Břidličná

Muži „B“ hrají doma s Malými Hošticemi

Po skvělém vítězství ve Vávrovicích se představí naši muži „B“ v domácím prostředí, kde přivítají celek Malých Hoštic, který je v pomyslné tabulce po 1. kole na 3. místě po vítězství s Litultovicemi 4:0. Naši nastupují do utkání po vítězství ve  Vávrovicích a fanoušci našeho  „B“ mužstva budou jistě zvědaví, zda naši fotbalisté vítězství potvrdí. Utkání okresního přeboru Kobeřice „B“ – Malé Hoštice se bude hrát v sobotu 20. srpna od 17:00 hodin na našem hřišti. Zveme všechny příznivce naší „dvojky“

Kobeřice „B“ – Malé Hoštice Hradec nad Moravicí – Budišov nad Budišovkou
Pustá Polom „B“ – Stěbořice Jakartovice – Bělá
Slavia Opava – Budišov nad Budišovkou Stěbořice – Slavia Opava
Bělá – Vřesina Malé Hoštice – Hlavnice
Hněvošice – Jakartovice Vřesina – Pustá Polom „B“
Hlavnice – Vávrovice Litultovice – Kobeřice „B“
Litultovice – Hradec nad Moravicí Vávrovice – Hněvošice

Dorostenci začínají novou fotbalovou sezónu utkáním v domácím prostředí s Vratimovem

Novou fotbalovou sezónu zahájí naši dorostenci již tuto středu 17. Srpna, kdy se střetnou s Vratimovem. V minulé fotbalové sezóně obsadil náš první soupeř 7. místo se ziskem 40 bodů. Vyhrál 12x, 4x remizoval a v deseti utkáních byl poražen. Svým soupeřů vsítil 63 a obdržel 74 branek.

Naši dorostenci se v minulé sezóně umístili jako nováček soutěže na velmi pěkném 2. místě. Získali 52 bodů, když vyhráli 17 utkání, jednou remizovali a 8x byli poraženi. Soupeřům vsítili 108 a obdrželi 42 branek. V utkání s Vratimovem jsme na podzim loňského roku doma remizovali 4:4 a v odvetě na jaře vyhráli vysoko 12:0, když naše branky dali: Bolacký Tomáš, Zajíček Pavel 2, Kubný Antonín 3, Stuchlík Radim, Stříbný Martin, Ohřál Filip3, Peterek Filip. Utkání krajské soutěže Kobeřice – Vratimov se bude hrát ve středu 17. srpna od 17:30 hodin na našem hřišti. Zveme všechny příznivce našich dorostenců.

Polanka – Svinov Vratimov – Studénka
Fulnek – Vítkov Svinov – Klimkovice
Klimkovice – Horní Benešov Vrbno pod Pradědem – Polanka
Studénka – Město Albrechtice Město Albrechtice – Darkovičky
Darkovičky – Dolní Benešov Vítkov – Hradec nad Moravicí
Hradec nad Moravicí – Vrbno pod Pradědem Dolní Benešov – Fulnek
Kobeřice – Vratimov Horní Benešov – Rýmařov


Starší a mladší žáci hrají doma se Slavií Opava

Naplno se roztočí také žákovské soutěže. Starší a mladší žáci Kobeřic začínají doma se Slavií Opava. Starší žáci Slavie Opava v minulém ročníku obsadili 11. místo s 12 body při skóre 27:102. Vyhráli 3x, 3x remizovali a v 16 utkáních byli poraženi.

Mladší žáci tohoto celku obsadili 10. místo při skóre 55:142 získali 14 bodů. Vyhráli 4 utkání, 2x remizovali a stejně jako starší 16x prohráli. Utkání starších a mladších žáků Kobeřice – Slavia Opava se bude hrát v sobotu 20. srpna od 13:15 starší a od 15:00 hodin mladší žáci.

Břidličná – Rýmařov Vřesina – Město Albrechtice
Město Albrechtice – Vrbno Slavia Opava – Vítkov
Kobeřice – Slavia Opava Vrbno – Břidličná
Raduň – Vřesina Budišov nad Budišovkou – Kobeřice
Budišov nad Budišovkou – Dolní Benešov Dolní Benešov – Rýmařov

Tags

Share Now

About Author

Related Post

Leave us a reply