Muži“A“ budou hrát doma se Slavií Orlová

Slavia Orlová bude dalším naším soupeřem v krajském přeboru. Nastupujeme do utkání jako poslední celek tabulk. To rozhodně hráčům na psychice nepřidá a konečně by v tomto utkání potřebovali vyhrát. V minulém kole jsme hráli v Háji ve Slezsku, kde jsme prohráli 0:3. Celkově máme jen 6 bodů za dvě vítězství a 9 prohraných utkání. Také naše skóre není nikterak lichotivé, kdy jsme vsítili jen 9 a obdrželi hrozivých 34 branek.

Soupeř nastoupí do utkání z 13. místa, když na svém kontě má 11 bodů za 2 vítězství a 5 remíz. Ve čtyřech utkáních byl poražen. Vsítil 13 a obdržel 19 branek. Utkání krajského přeboru TJ Sokol Kobeřice – Slavia Orlová se bude hrát v neděli 16. 10. v 15:00 hodin. Zveme na toto utkání všechny příznivce našeho „A“ mužstva.

Program krajského přeboru

Vendryně – SO Bruntál Dětmarovice – Břidličná
Čeladná – Háj ve Slezsku Šenov – Kobeřice
Český Těšín – Bohumín Háj ve Slezsku – Vendryně
Heřmanice – Frenštát p. R. Slavia Orlová – Čeladná
Břidličná – Šenov Krnov – Český Těšín
Krnov – Bílovec Bohumín – Heřmanice
Polanka – Dětmarovice Bílovec – SO Bruntál
Kobeřice – Slavia Orlová Frenštát p. R. – Polanka

 

Muži „B“ budou hrát v Budišově n/B

Muži „B“ budou hrát na hřišti soupeře, kde se střetnou s Budišovem nad Budišovkou. Celek Budišova jde do utkání po prohraném utkání s Litultovicemi 1:2. Celkově má na svém kontě 16 bodů za 5 vítězství a jedno nerozhodné utkání. Ve třech utkáních byl poražen. Vsítil 22 a obdržel 14 branek. Po devíti utkáních mu patří páté místo v tabulce okrasního přeboru.

Naši hráči „B“ mužstva jdou do souboje s Budišovem jako desáté mužstvo tabulky okresního přeboru a po domácím vítězství se Slavií Opava 4:1. Celkově máme 9 bodů za třetí vítězství. V šesti utkáních byli naši muži „B“ poraženi. Vsítili jsme 14 a obdrželi 23 branek. Z pohledu skóre by mohlo být jasné, že soupeř bude více aktivní než náš celek.  Utkání okresního přeboru Budišov – Kobeřice „B“ se bude hrát  v neděli 16.října od 15:00 hodin. Odjezd k utkání je ve 13:30 hodin. Zveme všechny příznivce naší „dvojky“.

Program okresního přeboru

Stěbořice – Litultovice Hlavnice – Budišov nad Budišovkou
Slavia Opava – Hlavnice Kobeřice „B“ – Stěbořice
Pustá Polom „B“ – Hněvošice Hradec nad Moravicí – Vávrovice
Jakartovice – Vávrovice Bělá – Pustá Polom „B“
Bělá – Hradec nad Moravicí Malé Hoštice – Jakartovice
Vřesina – Malé Hoštice Litultovice – Vřesina
Budišov nad Budišovkou – Kobeřice „B“ Hněvošice – Slavia Opava

 

 V dalším utkání hrají dorostenci doma s Polankou

Polanka bude dalším soupeřem našich dorostenců. Jedná se o atraktivní souboj prvního celku se třetím. V tabulce krajské soutěže dorostu je tedy Polanka na 3. místě, když 7x vyhrála a 3x prohrála. Má 21 bodů a skóre 44:20. Do utkání s našimi dorostenci jde po výhře s Rýmařovem 3:1.

Naši dorostenci jsou na vedoucí pozici krajské soutěže dorostu a mají 30 bodů za deset vítězství. V průběhu soutěže jsme ještě neprohráli. Soupeřům naši dorostenci vsítili 35 a obdrželi 14 branek. V minulém kole porazili Hradec nad Moravicí 2:1 Utkání krajské soutěže dorostu Kobeřice – Polanka se bude hrát v neděli 16. října od 12:45 hodin. Zveme všechny příznivce našeho dorostu.

Program krajské soutěže dorostu

Vratimov – Dolní Benešov Polanka – Studénka
Studénka – Hradec nad Moravicí Klimkovice – Fulnek
Město Albrechtice – Klimkovice Vrbno pod Pradědem – Rýmařov
Rýmařov – Svinov Svinov – Kobeřice
Darkovičky – Fulnek Město Albrechtice – Vratimov
Kobeřice – Polanka Vítkov – Horní Benešov
Horní Benešov – Vrbno pod Pradědem Hradec nad Moravicí – Darkovičky

 

Starší i mladší žáci budou hrát venku s Vrbnem

 

Utkání mladších a starších žáků Vrbno – Kobeřice se bude hrát v neděli 16. října od 9:00 a 10:45 hodin. Odjezd k utkání je v 7:00 hodin. Zveme všechny příznivce našich žákovských mužstev.

Leave us a reply