V dalším utkání budou hrát muži „A“ na půdě Polanky                                       

Po vítězném utkání s Heřmanicemi se střetnou fotbalisté „A“ mužstva s Polankou, která se v současné době nachází na 10. Místě tabulky. V dosavadním průběhu 6x vyhrála, 4x remizovala a v osmi utkáních byla poražena při celkovém skóre 29:34.

Naše mužstvo se nachází na 15. místě, když po vítězství nad Heřmanicemi si upevnilo naději na udržení v krajském přeboru. V současné době máme 16 bodů, když jsme 5x vyhráli, 1x remizovali a 12x jsme byli poraženi. Soupeřům jsme vsítili 15 a obdrželi 42 branek. Podzimní vzájemný duel s Polankou skončil vítězstvím hostů v poměru 3:2. Z tohoto výsledku je patrné, že máme soupeři co oplácet. Utkání krajského přeboru Polanka – Kobeřice „A“ se bude hrát v neděli 2. dubna od 15:30 hodin. Odjezd k utkání je ve 13:45 hodin. Přijďte povzbudit naše hráč, budou to hodně potřebovat

 

V tomto a příštím kole hrají:

Břidličná – Bílovec Vendryně – Heřmanice
Heřmanice – Čeladná Čeladná – Polanka
Český Těšín – Vendryně Šenov – Frenštát p. R.
Dětmarovice – Šenov Háj ve Slezsku – Krnov
Polanka – Kobeřice Slavia Orlová – Bohumín
Frenštát p. R. – Slavia Orlová SO Bruntál – Český Těšín
Bohumín – Háj ve Slezsku Kobeřice – Břidličná
Krnov – SO Bruntál Bílovec – Dětmarovice

 

 Muži „B“ hrají doma s Litultovicemi

Na programu okresního přeboru je souboj dvou  mužstev, které v tabulce sousedí. Litultovice jsou deváté, naše „B“ mužstvo je desáté. Hosté ve 14 kolech 6x vyhráli, 2x remizovali a 6 x byli poraženi. Soupeřům vsítili 25 a obdrželi 28 branek.

Naši hráči „B“ mužstva 5x vyhráli a 9x byli poraženi. Soupeřům vsítili 24 a obdrželi 38 branek. Podzimní vzájemný duel skončil vítězstvím Litultovic 2:0. Z tohoto výsledku je patrné, že máme svému soupeři co oplácet.

Utkání okresního přeboru Kobeřice „B“ – Litultovice se hraje v sobotu 1. dubna 2017 od 15:30 hodin. Zveme všechny příznivce našeho „B“ mužstva

                       

V tomto a příštím  kole hrají:

Pustá Polom „B“ – Vřesina Vávrovice – Bělá
Slavia Opava – Stěbořice Stěbořice – Budišov nad Budišovkou
Kobeřice „B“ – Litultovice Jakartovice – Pustá Polom „B“
Hlavnice – Malé Hoštice Hradec nad Moravicí – Kobeřice „B“
Bělá – Jakartovice Malé Hoštice – Hněvošice
Budišov nad Budišovkou – Hradec nad Moravicí Litultovice – Hlavnice
Hněvošice – Vávrovice Vřesina – Slavia Opava

 

 

Dorostenci pojedou k utkání s Horním Benešovem

Horní Benešov bude dalším soupeřem našich dorostenců. Po 16 utkáních je na 8. místě, když v šesti utkáních vyhrál, 4x remizoval a v šesti utkáních byl poražen. Soupeřům vsítil 43 a obdržel 50 branek.

Naši dorostenci se nacházejí stále na prvním místě. Vyhráli jsme 14 utkání a prohráli teprve v prvním jarním utkání s Vratimovem. Soupeřům jsme vstřelili 61 a obdrželi 21 branek.  Podzimní vzájemný duel skončil vítězstvím našeho celku 4:0, když naše branky vsítili Slanina, Rother 2 a Bolacký. Utkání Horní Benešov – Kobeřice se hraje v neděli 2. dubna 2017 od 15 hodin. Odjezd k utkání je ve 13:15 hodin. 

 

Starší a mladší žáci zahajují jarní část soutěže utkáním ve Vítkově, a to v sobotu 1. dubna od 9:00 a 10:45 hod.

 

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply