Muži A ovládli derby v Bolaticích, ve středu hostí v dohrávce Oldřišov!

Po velmi dobrém výkonu, na těžkém terénu a před více jak 500 diváky porazili naši fotbalisté v derby utkání domácí Bolatice 4:0. První branku vsítil náš kapitán Petr Stuchlík již v 7. min., kdy křižnou střelou na zadní tyč nedal domácímu Kramářovi žádnou šanci. Během prvního poločasu si naši hráči vytvořili další slibné situace, bohužel žádná se již neujala.

Do druhé půle vstoupili trochu aktivněji domácí, naši ale hrozili z rychlých brejků. V 54. min nejprve náš brankář chytil velkou šanci domácích a hned z protiútoku se trefil Šimeček. Ten v 64. přidal naši třetí branku a v úplném závěru završil skóre na konečných 4:0 Radim Stuchlík. 

Naši fotbalisté se tak dobře naladili na další dva domácí zápasy. Nejprve ve středu 27.9. hostí v dohrávce 2. kola od 16:30 celek Moravanu Oldřišov, v neděli 1.10. od 15:30 celek Darkoviček. Na obě utkání vás srdečně zveme a prosíme o podporu pro naše kluky!

FK Bolatice – TJ Sokol Kobeřice 0:4 (0:1)

Branky:  7. Stuchlík Petr, 54., 64. Šimeček Adam, 89. Stuchlík Radim

Rozhodčí: Matějek Vojtěch – Jantoš Pavol, Tvrdý Zbyněk 

Diváků: 500

Sestava Kobeřic: Štencel – Schreier, Mrva D., Havelka, Wirth René, Wirth Robin, Stuchlík P. (K) (76. Stuchlík R.), Hlavenka (76. Buchta), Janík J. (72. Kubný), Kryštof (80. Čujek), Šimeček (72. Jašek) 

Muži B ani žáci kvůli nepříznivému počasí nehráli

Náhradní termín utkání mužů je naplánován na středu 4. 10. od 16:00, žáci se proti Břidličné představí ve čtvrtek 28.9. od 12:15 starší,  od 14:00 mladší.

Dorostenci vyhráli v Dolní Lhotě a jsou nadále bez ztráty bodu!

TJ Sokol Dolní Lhota – TJ Sokol Kobeřice 3:6 (1:3)

Branky: 8. Korta Jan, 61. Vůjtek Tomáš, 77. Koutný Matěj – 3., 5., 41., 48., 60. Kubný Antonín, 52. Stříbný Martin 

K sobotnímu utkání jsme zajížděli na půdu nováčka KS dorostu do Dolní Lhoty, kde se utkání hrálo na velmi těžkém terénu, který dělal oběma mužstvům veliké problémy. Ve 3 min. prošel s míčem Kubný do vápna domácích a s přehledem zakončil – 0:1. O tři minuty později byl faulován Stříbný Mar. a následný trestňák skvěle provedl Kubný – 0:2. V 9. min. se radovali domácí, to když Kolarčík chtěl odkopnout míč, nohu mu do odkopu strčil domácí Koryta a přehodil našeho brankáře – 1:2. To bylo vše z obou stran až do 42. min., kdy dobře vystřelil Švančar a na dorážku Kubného neměl domácí brankář šanci – 1:3.

Do druhé půle naši vlétli aktivně a radovali se už ve 48. min., to když Švančar našel Kubného a ten se trefil počtvrté. V 51. min. našel Kubný Stříbného Mar. A bylo to 1:5. V 60. min. kopal roh Stříbný Mar., našel střelecky disponovaného Kubného 1:6. Závěr utkání patřil už jen domácím, kteří Vůjtkem a Koutným uzavřeli tento bahenní fotbal na konečných 3:6.

 

 

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply