V následujícím utkání míříme do Vítkova

Po vítězství s Ludgeřovicemi budou hráči našeho „A“ mužstva hrát s posledním Vítkovem. V současné době má náš soupeř 12 bodů a to za 3 vítězství a 3 nerozhodná utkání. Soupeřům vsítili hráči Vítkova 25 a obdrželi 63 branek. V domácím prostředí 2x vyhráli, 2x remizovali a 6x prohráli.

Naši hráči venku sehráli 10 utkání, když jsme 3x vyhráli, 2x remizovali a v pěti utkáních jsme byli poraženi. Fanoušci našeho celku věří, že proti poslednímu celku tabulky nic nepodceníme a utkání dovedeme do vítězného konce.

Utkání krajské soutěže Vítkov – TJ Sokol Kobeřice se bude hrát v sobotu 19. května 2018 od 17:00 hodin. K utkání se jede auty!  Přijeďte v hojném počtu povzbudit naše hráče a pomožte vytvořit „domácí“ prostředí.  Zveme nejen všechny fotbalové příznivce.

Program I.A třídy v tomto a příštím kole

VítkovKobeřice Chlebičov – Vítkov
Ludgeřovice – Chlebičov Velké Heraltice – Hlubina
Jakubčovice – Kravaře Krásné Loučky – Darkovičky
Hlubina – Oldřišov Mokré Lazce – Ludgeřovice
Slavkov – Velké Heraltice Bolatice – Jakubčovice
Darkovičky – Mokré Lazce Oldřišov – Kravaře
Bolatice – Krásné Loučky KobeřiceSlavkov

 

Muži „B“ budou hrát v domácím prostředí se Štítinou

Mužstvo Štítiny je v současné době na předposledním místě tabulky okresního přeboru. Vyhrálo čtyři utkání, 2x remizovalo a ve čtrnácti zápasech bylo poraženo. Soupeřům vsítilo 20 a obdrželo 56 branek. Venku si příliš dobře nevede, neboť vyhrálo jen jedno utkání a v devíti utkáních bylo poraženo.

Naše „B“ mužstvo po prohře v Budišově na 8. místě s 26 body. Dosud jsme vyhráli 8 utkání, 2x jsme remizovali a v deseti utkáních jsme byli poraženi. V domácím prostředí jsme sehráli 11 utkání, když jsme 5x vyhráli, jednou remizovali a 5x prohráli. Loni na podzim jsme byli v utkání se Štítinou lepším celkem a to pokud se týká herního projevu, ale prohráli jsme jedinou brankou, kterou dal soupeř v posledních minutách utkání. Máme tedy svému soupeři co oplácet.

Utkání okresního přeboru Kobeřice „B“ – Štítina se bude hrát v sobotu 19. května 2018 od 17:00 hodin. Zveme všechny příznivce našeho „B“ mužstva.

Program okresního přeboru na toto a příští kolo

Hlavnice – Březová Slavia Opava – Stěbořice
Stěbořice – Litultovice Jakartovice – Hlavnice
Vřesina – Budišov nad Budišovkou Dobroslavice – Otice
Kobeřice „B“Štítina HněvošiceKobeřice „B“
Otice – Hněvošice Štítina – Vřesina
Jakartovice – Dobroslavice Budišov nad Budišovkou – Dolní Životice
 Dolní Životice – Slavia Opava Litultovice – Březová

 

Dorostenci zajíždějí k utkání do Zlatník

Po vítězství s Darkovičkami pojedou naši dorostenci k utkání na hřiště FC Zlatníky. Tento celek je v současné době na 10. místě tabulky krajské soutěže dorostu. Vyhrál 7 utkání, 3x remizoval a v 11 utkáních byl poražen. Soupeřům vsítil 39 a obdržel 74 branek. V domácím prostředí 5x zvítězil, jednou remizoval a 3x prohrál.

Naši dorostenci jsou na vedoucí pozici tabulky krajské soutěže. Dosud jsme vyhráli 18 utkání, 2x remizovali a jen jednou prohráli. Podle papírových předpokladů jsme v utkání jasným favoritem a tak věřme, že naši dorostenci svého soupeře nepodcení a utkání dovedou do vítězného konce.

Utkání krajské soutěže dorostu Zlatníky – Kobeřice se bude hrát v neděli  20. května 2018 v 16:00. Zveme všechny příznivce našeho dorostu.

Program krajské soutěže dorostu v tomto a příštím kole

Polanka – Studénka Rýmařov – Svinov
Fulnek – Klimkovice StudénkaKobeřice
Dolní Lhota – Ostrava – Jih Dolní Benešov – Klimkovice
  Hradec nad Moravicí – Ostrava – Jih
Svinov – Dolní Benešov Polanka – Dolní Lhota
Hradec nad Moravicí – Heřmanice Zlatníky – Darkovičky
ZlatníkyKobeřice  

 

Starší i mladší žáci pojedou do Dolního Benešova 

 

Utkání krajské soutěže starších a mladších žáků Dolní Benešov – TJ Sokol Kobeřice se bude hrát v neděli 20. května 2018 od 9:00 respektive od 10:45 hodin. Zveme všechny příznivce našich žákovských mužstev.

 

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply