V domácím prostředí přivítáme Slavkov

Po prohře ve Vítkově budeme hrát opět v domácím prostředí s celkek Slavkova.  Do zápasu s námi nastupuje soupeř po domácí výhře nad  Velkými Heralticemi poměrem 4:1. Po tomto utkání má náš soupeř 28 bodů a je na 11. místě tabulky.  Na jaře vyhrál Slavkov jen dvě utkání a to doma s Darkovičkami a již zmíněné utkání s Velkými Heralticemi. Remizoval v Jakubčovicích a Bolaticích. V pěti utkáních byl poražen

Naši hráči se nacházejí se 37 body na 3. místě tabulky a do utkání jdeme jako favorité. Naše jarní bilance je tedy pět vítězství jedna remíza a tři porážky.  Do utkání naši fotbalisté nastupují jako papírově lepší mužstvo a nyní jde jen o to potvrdit to i v samotném utkání.

Utkání krajské soutěže I. A třídy Kobeřice – Slavkov se bude hrát v neděli 27. května 2018 od 17:00 hodin. Zveme všechny příznivce našeho „A“ mužstva.

Program IA.třídy v tomto a příštím kole

Chlebičov – Vítkov Jakubčovice – Oldřišov
Krásné Loučky – Darkovičky Hlubina – Kobeřice
Velké Heraltice – Hlubina Vítkov – Mokré Lazce
Mokré Lazce – Ludgeřovice Ludgeřovice – Krásné Loučky
Kobeřice – Slavkov Darkovičky – Bolatice
Bolatice – Jakubčovice Slavkov – Chlebičov
Oldřišov – Kravaře Kravaře – Velké Heraltice

Muži „B“ budou hrát derby s  Hněvošicemi již v sobotu!

Celek Hněvošic se nachází beznadějně na posledním místě okresního přeboru. Má na svém kontě pouhých 5 bodů a to za jedno vítězství a dvě remízy. V 18 utkáních byl poražen. Pamětníci si jistě vybavují utkání, kdy ještě Hněvošice hrály ve vyšší třídě s našim a mužstvem a tato utkání měla velký náboj. Na vzájemná utkání přišla spousta lidí. V současné době hraje mužstvo Hněvošic okresní přebor a utkávají se s našimi „B“ muži. Hněvošice jsou sice poslední, ale právě taková utkání můžou být velice zrádná a soupeř nás může v tomto prestižním utkání překvapit. Bude hrát před domácími diváky a o to víc bude usilovat o to se před nimi vytáhnout a příjemně je překvapit.

Utkání okresního přeboru Hněvošice – Kobeřice „B“ se bude hrát v sobotu 26. května 2018 od 17:00 hodin. Zveme na toto utkání všechny příznivce našeho „B“ mužstva.

Program okresního přeboru na toto a příští kolo

Jakartovice – Hlavnice Hlavnice – Litultovice
Dobroslavice – Otice Březová – Slavia Opava
Hněvošice – Kobeřice „B Stěbořice – Budišov nad Budišovkou
Štítina – Vřesina Vřesina – Hněvošice
Slavia Opava – Stěbořice Kobeřice „B“ – Dobroslavice
Litultovice – Březová Otice – Jakartovice
Stěbořice-Budišov Dolní Životice – Štítina

Dorostenci budou mít volno

Vzhledem k tomu, že se Vítkov z krajské soutěže odhlásil, budou mít naši dorostenci v neděli volno.

 

Starší i mladší žáci budou hrát doma se Slavií Opava

Utkání krajské soutěže starších a mladších žáků TJ Sokol Kobeřice – Slavia Opava  se bude hrát v sobotu 26. května 2018 od 13:15 respektive 15:00 hodin. Zveme všechny příznivce našich žákovských mužstev.

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply