Na závěr derby utkání s Kravařemi

V posledním utkání aktuální sezony se střetnou fotbalisté A mužstva s celkem MFK Kravaře. Bude se jednat o prestižní derby utkání, kdy se očekává nadstandardní divácká návštěva.

Mužstvo Kravař se nachází na 6. místě tabulky a v případě výhry se může dostat na konečné páté místo. Do utkání s našimi fotbalisty jde po domácím vítězství nad Chlebičovem v poměru 5:0.

Naši jdou do tohoto utkání po vysokém vítězství na půdě vedoucího Oldřišova. Navíc se bude jednat o velmi zajímavé prestižní „derby“. V podzimním vzájemném duelu jsme v Kravařích prohráli 2:3. Utkání v Kravařích bylo velmi dramatické, kdy jsme byli dvakrát ve vedení, ale soupeř nakonec přetáhl vítězství na svou stranu. Máme tedy svému nedělnímu soupeři co oplácet. Věřme, že zápas s Kravařemi přinese pěkný zápas, který se ponese převážně v naší režií.

Utkání Kobeřice – Kravaře se bude hrát v neděli 17. června 2018 od 17:00 hodin. Zveme na toto utkání všechny fotbalové příznivce

Program I.A třídy v posledním kole

Bolatice – Ludgeřovice
Jakubčovice – Darkovičky
Chlebičov – Hlubina
Krásné Loučky – Vítkov
Velké Heraltice – Oldřišov
Mokré Lazce – Slavkov

 

Muži „B“ budou hrát poslední utkání v Jakartovicích

Celek Jakartovic  je v současné době na 2. místě  okresního přeboru. Má na svém kontě 55 bodů a to za 17 vítězství a 4 remízy. Podzimní vzájemný duel skončil naší porážkou v poměru 0:2.

Naše B mužstvo je na 8. místě, když 9x zvítězilo, 3x remizovalo a 12x prohrálo.

Utkání okresního přeboru Jakartovice – Kobeřice „B“ se bude hrát v sobotu 16. června 2018 od 17:00 hodin. Zveme na toto utkání všechny příznivce našeho „B“ mužstva.

Program okresního přeboru na poslední  kolo

Slavia Opava – Litultovice
Hlavnice – Otice
Hněvošice – Dolní Životice
Dobroslavice – Vřesina
Štítina – Stěbořice
Budišov nad Budišovkou – Březová

 

Dorostenci budou hrát poslední utkání v Dolním Benešově

V posledním utkání této fotbalové sezony budou naši dorostenci hrát na hřišti v Zábřehu s Dolním Benešovem. Mužstvo Dolního Benešova je na 2. místě, když má o 6 bodů méně než naši dorostenci, kteří tak jsou jistými vítězi soutěže. Věřme, že i v tomto utkání dokáží naší dorostenci, že jejich vítězství v celé soutěži nebylo náhodné a že utkání dovedou do vítězného konce.

Utkání krajské soutěže dorostu Dolní Benešov – Kobeřice se bude hrát v neděli 17. června 2018 od 13:30 hodin v Zábřehu. Zveme všechny příznivce dorostu.

Program krajské soutěže dorostu v tomto a příštím kole

Polanka – Klimkovice
Zlatníky – Dolní Lhota
Heřmanice – Rýmařov
Darkovičky – Fulnek
Svinov – Studénka

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply