Již tento víkend začíná nový ročník krajské soutěže I.A třídy. Naši fotbalisté A mužstva do něj vstoupí utkáním v domácím prostředí s celkem Velkých Heraltic, které v minulém ročníku překvapily a jako nováček obsadili 3. místo. Velmi atraktivní budou také další soupeři, jako jsou například postupující Štěpánkovice, Chlebičov, Bolatice či Kravaře.

Přejeme našim fotbalistům, aby se jim vstup do podzimní části vydařil a aby se jim dařilo po celý průběh ročníku 2018-2019.

Začínáme v domácím prostředí s Velkými Heralticemi

Po sérií přípravných utkání budou naši fotbalisté A mužstva hrát první mistrovský zápas nového ročníku I.A třídy v domácím prostředí s celkem Velkých Heraltic. V minulém soutěžním ročníku jsme nejdříve na hostující půdě remizovali 1:1, když jedinou branku dal Kryštof Zdeněk. V  odvetě v domácím prostředí jsme celek Velkých Heraltic porazili 3:1, když naše branky dali Šimeček Adam a 2x skóroval Mezera Patrik. Ještě připomínáme, že náš soupeř v minulé fotbalové sezóně obsadil jako nováček soutěže 3. místo se ziskem 45 bodů, když 14 zápasů vyhrál, 3 remizoval a v 9 x prohrál.

Naši fotbalisté obsadili 4. místo o bod za dnešním soupeřem, když 13x vyhráli, 5x remizovali a 8x prohráli. Úvodní utkání může ukázat, jak jsou jednotliví aktéři na novou sezónu připravení. Věřme, že jsme se připravili dobře a dobrá a svědomitá příprava se projeví také v samotných utkáních. Právě na úvodním utkání může hodně záležet, neboť jeho výsledek může být velmi důležitým odrazovým můstkem i pro další utkání. Věřme, že se nejen v tomto utkání bude našim fotbalistům dařit a předvedou výkon, který uspokojí každého náročného fandu našeho celku. Proto nebojme se naše fotbalisty v prvním důležitém utkání podpořit. Kobeřice  do toho !!!

 

Program IA.třídy v tomto a příštím  kole

Suché Lazce – Jakubčovice Velké Heraltice – Mokré Lazce
Ludgeřovice – Vřesina FulnekKobeřice
KobeřiceVelké Heraltice Jakubčovice – Bolatice
Mokré Lazce – Štěpánkovice Kravaře – Suché Lazce
Slavkov – Chlebičov Vřesina – Darkovičky
Darkovičky – Kravaře Slavkov – Ludgeřovice
Bolatice – Fulnek Štěpánkovice – Chlebičov

 

Muži „B“ hrají na hřišti Služovic

Mužstvo Služovic je nováčkem soutěže okresního přeboru, kde postoupilo jako vítěz okresní soutěže III. třídy se ziskem 62 bodů za 20 vítězství a dvě nerozhodná utkání.

Utkání okresního přeboru Služovice – Kobeřice B se bude hrát v neděli 12. srpna od 17:00 hodin.

Tento a příští týden v okresním přeboru hrají

Stěbořice – Slavia Opava Vávrovice – Těškovice
Dobroslavice – Vávrovice Březová – Dobroslavice
Těškovice – Jakartovice Slavia Opava – Vřesina
Štítina – Píšť Kobeřice „B“Hlavnice
Hlavnice – Litultovice Jakartovice – Štítina
Vřesina – Březová Píšť – Služovice
SlužoviceKobeřice „B“ Litultovice – Stěbořice

 

Dorost sehraje utkání s Dolním Benešovem až v září

Naši dorostenci měli první mistrovské utkání odehrát na náš odpust. A to je právě důvodem, proč je utkání přesunuto na 19. září. Rovněž utkání na půdě Hradce n/M se bude hrát v jiném termínu a to v pondělí 20. srpna v 17:00 hodin.

Program krajské soutěže dorostu v tomto a příštím  kole

Světlá Hora – Polanka Velká Polom – Fulnek
Fulnek – Dolní Lhota Polanka – Svinov
Darkovičky – Velká Polom Dolní Lhota – Rýmařov
Rýmařov – Hradec nad Moravicí Vřesina – Darkovičky
Hlučín B – Háj ve Slezsku Háj ve Slezsku – Světlá Hora
Svinov – Vřesina Dolní Benešov – Hlučín B
KobeřiceDolní Benešov (odl.) Hradec nad MoravicíKobeřice (PO 20.8.17 hod.)

 

Starší a mladší žáci budou hrát až příští víkend


O příštím víkendu se také roztočí kola soutěže krajského přeboru, kde budou po postupu startovat také naše žákovská mužstva. Bude se jednat o jejich premiéru v této soutěži. Jejich prvním soupeřem bude celek FC Vítkovice 1919.

 

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply