K dalšímu utkání zajíždíme do Vřesiny u Ostravy

Po šťastném vítězství s Kravařemi budou naši fotbalisté hrát mistrovský duel s Vřesinou, která je průběžně na 11. místě tabulky krajské soutěže I. A třídy. Získala  11 bodů, když 3x vyhrála, 2x remizovala a 5x byla poražena, Do utkání s našim celkem jde  po debaklu, který utržila v Bolaticích v poměru 0:6.  

Naši nastupují do utkání po vítězství s Kravařemi po šťastném výsledku 1:0, když naši  vítěznou branku dal Antonín Kubný. V utkání jsme jasnými favority, ale mějme se hodně na pozoru. Nesmíme rozhodně ani v tomto utkání soupeře podcenit. Soupeř se bude chtít na nás vytáhnou a bude nastupovat k utkání s tím, aby odčinil potupnou vysokou porážku z Bolatic.  

Utkání krajské soutěže I.A třídy Vřesina – Kobeřice se bude hrát v neděli 21. října 2018 od 14:00 hodin, odjezd na utkání je ve 12:15 hodin. Zveme všechny naše fotbalové fanoušky.

Program IA.třídy v tomto a příštím  kole

Suché Lazce – Ludgeřovice Fulnek – Suché Lazce
Velké Heraltice – Fulnek Jakubčovice – Velké Heraltice
Darkovičky – Chlebičov Chlebičov – Kravaře
Kravaře – Mokré Lazce Ludgeřovice – Darkovičky
Vřesina – Kobeřice Mokré Lazce – Vřesina
Slavkov – Bolatice Bolatice – Štěpánkovice
Štěpánkovice – Jakubčovice KobeřiceSlavkov

 

Muži B budou hrát s Dobroslavicemi

Po vítězství ve Vřesině budou hrát muži B v domácím prostředí, kde přivítají Dobroslavice, které jsou na 8. místě tabulky okresního přeboru. Fotbalisté Dobroslavic vyhráli 4 utkání, jednou remizovali a 5x prohráli. Do utkání s našimi fotbalisty jdou po domácí porážce 0:3, kterou utržili od Litultovic.

Naši hráči jednou vyhráli a jednou prohráli. V sedmi utkáních byli poraženi a jsou na posledním místě tabulky okresního přeboru. Nastupují do utkání po výhře 2:0 nad Vřesinou a věřme, že budou správně naladění, potvrdí opět vítězství a konečně se odpoutají od posledního místa.

Utkání okresního přeboru Kobeřice B – Dobroslavice se bude hrát v sobotu 20. října 2018 od 14:00 hodin. Zveme na toto utkání všechny příznivce našeho B mužstva.

 

Toto a příští kolo hrají

Stěbořice – Služovice Březová – Stěbořice
Kobeřice „B“Dobroslavice Slavia Opava – Vávrovice
Jakartovice – Slavia Opava Dobroslavice – Píšť
Vávrovice – Březová TěškoviceKobeřice „B“
Píšť – Vřesina Štítina – Litultovice
Hlavnice – Štítina Služovice – Hlavnice
Litultovice – Těškovice Vřesina – Jakartovice

 

Dorostenci budou hrát venku s Vřesinou

Stejně jako naši muži A budou hrát naši dorostenci jako předzápas s  Vřesinou, která má jen tři body a je na posledním místě krajské soutěže dorostu. V dosavadním průběhu dorostenci Vřesiny jen jednou vyhráli, 8x prohráli.

Naši dorostenci jsou s 18 body na 7. místě a vítězství s Velkou Polomi bylo šesté vítězství v průběhu této soutěže. Doufejme, že vítězství s Velkou Polomi nebylo náhodné a že v utkání s Vřesinou se jim bude dařit.  

Utkání krajské soutěže dorostu Vřesina  – Kobeřice se  hrát v sobotu 20. října 2018 od 11:30 hodin. Odjezd v 10:00 hodin. Zveme všechny příznivce našeho dorostu.

Toto  a příští kolo hrají

Velká Polom – Hlučín B Hradec nad Moravicí – Fulnek
Polanka – Rýmařov Světlá Hora – Velká Polom
Darkovičky – Světlá Hora Svinov – Darkovičky
Fulnek – Svinov Rýmařov – Háj ve Slezsku
VřesinaKobeřice KobeřicePolanka
Háj ve Slezsku – Dolní Lhota Hlučín B – Vřesina
Dolní Benešov – Hradec nad Moravicí Dolní Lhota – Dolní Benešov

 

V příštím kole budou starší a mladší žáci hrát v domácím prostředí s  celkem Brušperku.    Utkání krajského přeboru žáků Kobeřice – Brušperk  se bude hrát v sobotu 20. října  2018   od 10:15 starší a 12:00 hodin mladší.  Zveme všechny příznivce našich žákovských mužstev.

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply