Na závěr prestižní derby ve Štepánkovicích!

V posledním utkání podzimní části fotbalové sezóny se střetnou naši fotbalisté A mužstva s nováčkem soutěže se Štěpánkovicemi. Došlo k přesunutí termínu utkání, bude se hrát v sobotu 3.11. ve 14 hod. Jistě není třeba dodávat, že se bude souboj odehrávat ve velmi vypjaté atmosféře, kdy soupeř v domácím prostředí bude velmi nepříjemný. Navíc mužstvo domácího celku trénuje kobeřický občan Dušan Christoph. Štěpánkovice jsou po 12. kole na 4. místě s 22 body. Dosud vyhráli sedm utkání, jednou remizovali a 4x byli poraženi.

Naši hráči jsou na vedoucím místě tabulky krajské soutěže I. A třídy, když 10x vyhráli a 2x remizovali. Z domácího týmu je nejlepším střelcem se třemi brankami Adam Schwalbe a dvě branky jsme znamenali u Michala Grigarčíka. Naším nejlepším střelcem je s devíti brankami Adam Šimeček a pět branek dal Antonín Kubný.

Utkání krajské soutěže I. A třídy Štěpánkovice – Kobeřice se bude hrát v sobotu 3. listopadu 2018 od 14:00 hodin. K utkání se jede auty! Zveme všechny naše fotbalové fanoušky.

Program IA.třídy v tomto kole

Štěpánkovice – Kobeřice
Velké Heraltice – Bolatice
Fulnek – Jakubčovice
Darkovičky – Suché Lazce
Kravaře – Ludgeřovice
Vřesina – Chlebičov
Slavkov – Mokré Lazce

 

Muži B budou hrát doma se Štítinou

Po utkání s Těškovicemi, které naše B mužstvo prohrálo venku 0:2, budou hrát naši muži doma se Štítinou, která je v současné době na předposledním místě okresního přeboru. Do utkání s naším mužstvem jde po domácí prohře 0:3, kterou utržili od mužstva Litultovic.

Naše B mužstvo je poslední a k utkání jde po porážce v Těškovicích. Štítina na předposledním místě má 6 bodů, když 1x vyhrála, 3x remizovala a 8x byla poražená. Naše mužstvo je na posledním místě, když 1x vyhrálo, jednou remizovalo a 9x prohrálo.

Utkání okresního přeboru Kobeřice B – Štítina se bude hrát v sobotu 3. listopadu od 14:00 hodin. Zveme na utkání všechny fotbalové příznivce našeho B mužstva.

Toto a příští kolo hrají

Hlavnice – Stěbořice
Kobeřice „B“Štítina
Píšť – Těškovice
Jakartovice – Dobroslavice
Vávrovice – Vřesina
Březová – Slavia Opava
Litultovice – Služovice

 

Dorostenci budou hrát v Háji ve Slezsku

Naši dorostenci budou v posledním utkání podzimní části fotbalové sezóny hrát s dorostenci Háje ve Slezsku, kteří jsou v současné době na 11. místě krajské soutěže a k utkání s našimi hráči nastupují po bezbrankové remíze, kterou uhráli v Rýmařově.

Naši budou v tomto utkání hrát po výhře s Polankou 3:0. Dorostenci Háje ve Slezsku  2x vyhráli, 2x remizovali a 6x prohráli. Naši dorostenci jsou na 4. místě, když 8x vyhráli a 4x byli poražení.

Utkání krajské soutěže dorostu se bude hrát v neděli 4. listopadu 2018 od 11:45 hodin. Odjezd k utkání je v  10:30 hodin. Zveme všechny příznivce našeho dorostu. 

Toto  a příští kolo hrají

Velká Polom – Svinov
Darkovičky – Fulnek
Polanka – Hlučín B
Hradec nad Moravicí – Dolní Lhota 
Vřesina – Světlá Hora
Háj ve SlezskuKobeřice
Dolní Benešov – Rýmařov

 

V příštím kole budou hrát žáci v domácím prostředí s  celkem Jablunkova. Utkání krajského přeboru žáků Kobeřice – Jablunkov  se bude hrát v sobotu 3. listopadu  2018   od  v  10:15 hodin  a 12:00 hodin.  Zveme všechny příznivce našich žákovských mužstev.

 

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply