V domácím prostředí zahájíme s Fulnekem 

Poprvé v domácím prostředí a hned proti jednomu z favoritů soutěže z Fulneku, který je za námi o 5 bodů a jen díky horšímu skóre na 3. místě tabulky, kde má 25 bodů. Vyhrál 8 utkání, jen jednou remizoval a 3x byl poražen. Čeká nás dnes velmi zajímavé utkání, kde se očekává urputný souboj s tímto houževnatým soupeřem. Ten jde do utkání po vítězství s Bolaticemi a bude jistě chtít svou sbírku vítězných utkání jistě rozšířit.

Naši fotbalisté jdou do utkání po remíze 1:1 s Velkými Heralticemi. Podzimní vzájemný duel s Fulnekem skončil bezbrankovou remízou. Fanoušci však věří, že naši fotbalisté v dnešním duelu nezklamou, v domácím prostředí předvedou dobrý výkon a utkání dovedou do vítězného konce. 

 

Utkání TJ Sokol Kobeřice – Fulnek se bude hrát v neděli 31. března od 15:30 na našem hřišti. Přijďte v hojném počtu povzbudit naše fotbalisty!

 

Příští utkání sehraje naše rezerva na půdě Hlavnice. Utkání TJ Hlavnice – TJ Sokol Kobeřice B se bude hrát v sobotu 30. března od 15:30.

 

Dorostenci budou hrát v domácím prostředí s Hradcem nad Moravicí

Po vítězství v Dolním Benešově se střetnou naši dorostenci s dorostenci Hradce nad Moravicí, kteří jsou průběžně na pátém místě krajské soutěže s 24 body, když 7x vyhráli, 3x remizovali a 3x prohráli.

Naši jsou na 3. místě, když 9x vyhráli a 4x prohráli. Vzájemný duel na podzim skončil naší porážkou 1:4. A tak doufejme, že naši dorostenci tentokrát nezklamou a že naváží na výsledek prvního  jarního kola, kdy vyhráli v Dolním Benešově.

Vážení fotbaloví přátelé, zveme Vás na utkání krajské soutěže dorostu Kobeřice –  Hradec, které se hraje v neděli 31. března  jako předzápas hlavního utkání od 13:15 hodin na našem hřišti

 

Příští utkání sehrají naši žáci s mužstvem Vítkovic 1919. Utkání se bude hrát v sobotu 30. března od 15:00 hodin pro starší žáky a od 16:45 pro mladší žáky. Zveme všechny příznivce naších žákovských mužstev.

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply