V dalším utkání míříme do Jakubčovic

Po bezbrankové remíze s Fulnekem budou naši fotbalisté A mužstva hrát na velmi „žhavém“ hřišti v Jakubčovicích, které patří mezi spolufavority na postup do krajského přeboru. Jakubčovice v úvodním kole nehrály pro odhlášení Suchých Lazců, V minulém kole nastoupily v Bolaticích, kde prohrály 1:3. V současné době jsou  na 3. místě tabulky s  25 body. Vyhrály 8 utkání, jen jednou remizovaly a 4x byly poraženy. Čeká nás velmi těžké utkání, kde se očekává urputný souboj s jedním z aspirantů na postup. Podzimní vzájemný duel s Jakubčovicemi skončil naším těsným vítězstvím 3:2, když se do naší střelecké listiny zapsali Oberherr Jan, Mezera Patrik a Šimeček Adam. Fanoušci však věří, že naši fotbalisté v duelu s Jakubčovicemi půjdou s vysokým nasazením.   

Utkání Jakubčovice – TJ Sokol Kobeřice se bude hrát v sobotu 6. dubna 2019 od 15:30. Přijďte v hojném počtu povzbudit naše fotbalisty!

Program I.A třídy v tomto a příštím kole

Jakubčovice – Kobeřice Darkovičky – Štěpánkovice
Fulnek – Mokré Lazce Ludgeřovice – Velké Heraltice
Velké Heraltice – Chlebičov Chlebičov – Fulnek
Štěpánkovice – Ludgeřovice Mokré Lazce – Jakubčovice
Slavkov – Darkovičky Kobeřice – Bolatice
Vřesina – Kravaře Kravaře – Slavkov

 

Muži „B“ narazí na Litultovice

Po vysokém debaklu 0:5 s Hlavnici budou hrát naši muž B v domácím prostředí s Litultovicemi, které jsou na 4. Místě s 27 body, když 8x vyhrály, 3x remizovaly a 4 x prohrály.

Naši hráči jsou v okresním přeboru poslední se sedmi body, 2x vyhráli, 1x remízovali a 12x prohráli. V tomto utkání jsou jasnými favority hosté, ale fanoušci našeho B mužstva věří, že hráči udělají vše pro to, aby  utkání dovedli do vítězného konce.

Utkání Kobeřice B – Litultovice se bude hrát v sobotu 6. dubna 2019 od 15:30 na našem hřišti. Zveme na toto utkání všechny příznivce a fanoušky našeho B mužstva.

Toto a příští kolo hrají

Slavia Opava – Dobroslavice StěbořiceKobeřice „B“
Březová – Těškovice Hlavnice – Jakartovice
Vávrovice – Štítina Štítina – Březová
Jakartovice – Služovice Těškovice – Slavia Opava
Kobeřice „B“ – Litultovice Dobroslavice – Vřesina
Vřesina – Stěbořice Služovice – Vávrovice
Služovice – Píšť Litultovice – Píšť

 

Dorostenci budou hrát venku s Dolní Lhotou

Po domácí porážce 1:2 s Hradcem se střetnou naši dorostenci s Dolní Lhotou, která je na 2. místě krajské soutěže dorostu. K utkání s našimi dorostenci nastupují s 33 body, když 10x vyhráli 3x remizovali a 2x prohráli.

Naši jsou na 4. místě, když 10x vyhráli a 5x prohráli. Podzimní vzájemný duel skončil naší porážkou 2:4. A tak doufejme, že naši dorostenci tentokrát nezklamou a napraví tak domácí porážku s Hradcem.

Vážení fotbaloví přátelé, zveme Vás na utkání krajské soutěže dorostu Dolní Lhota – Kobeřice, které se hraje v neděli 7. dubna 2019 od 14:00 hodin.  Zveme všechny příznivce našeho dorostu.     

 

Toto  a příští kolo hrají

Hradec nad Moravicí – Hlučín B Světlá Hora – Hradec nad Moravicí
Polanka – Darkovičky Fulnek – Vřesina
Vřesina – Velká Polom Svinov – Dolní Benešov
Rýmařov – Fulnek KobeřiceRýmařov
Dolní Benešov – Světlá Hora Darkovičky – Háj ve Slezsku
Háj ve Slezsku – Svinov Velká Polom – Polanka
Dolní Lhota – Kobeřice Hlučín B – Dolní Lhota

 

Příští utkání sehrají naši žáci s mužstvem Kravař. Utkání se bude hrát v sobotu 6. dubna 2019 od 11:45 hodin pro starší žáky a od 13:30 pro mladší žáky. Zveme všechny příznivce!

 

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply