V dalším domácím utkání hostíme sousední Bolatice

FK Bolatice se po 14 utkáních nacházejí na 5. místě tabulky I. A třídy se ziskem 20 bodů, když 6x vyhráli, 2x remizovali a 6x prohráli. Naši fotbalisté se nadále drží v čele soutěže, jejich náskok na druhý Fulnek se však již ztenčil na rozdíl 3 bodů. Na podzim jsme v Bolaticích vyhráli 3:1, když naše branky vsítili Wirth Robin, Mezera Patrik a Oberherr Jan. Tato porážka jistě nebude chtít u hostů zůstat bez odezvy a tak očekáváme velmi bojovného a odvážného soupeře. Je tedy jasné, že to v tomto utkání nebude nijak snadné. My fanoušci však věříme v naše vítězství! Takže Kobeřice do toho!

Utkání krajské soutěže I. A třídy Kobeřice – FK Bolatice se bude hrát v neděli 14. dubna od 16.00 hodin na našem hřišti. Přijďte v hojném počtu povzbudit naše borce.

Program IA.třídy v tomto a příštím  kole

Darkovičky – Štěpánkovice Štěpánkovice – Kravaře
Ludgeřovice – Velké Heraltice Jakubčovice – Chlebičov
Chlebičov – Fulnek Fulnek – Ludgeřovice
Mokré Lazce – Jakubčovice Velké Heraltice – Darkovičky
Kobeřice – Bolatice Bolatice – Mokré Lazce
Kravaře – Slavkov Slavkov – Vřesina

Muži „B“ jedou na hřiště Stěbořic

Po další vysoké porážce budou hrát naši muži B na hřišti ve Stěbořicích. Mužstvo Stěbořic je  na velmi pěkném 3. Místě. Doposud získalo 31 bodů, když 9x vyhrálo, 4x remizovalo a 3 x prohrálo.

Naši hráči jsou v okresním přeboru poslední se sedmi body, když 2x vyhráli, 1x remízovali a 13x prohráli. V tomto utkání nejsme dle výsledků favority, ale můžeme svého soupeře zaskočit a protrhnout tak neúspěchy z minulých utkání.

Utkání okresního přeboru Stěbořice – Kobeřice B se bude hrát v sobotu 13. dubna 2019 od 16:00 hodin. Zveme všechny příznivce našeho B mužstva.

Toto a příští kolo hrají

StěbořiceKobeřice „B“ Slavia Opava – Štítina
Hlavnice – Jakartovice Březová – Služovice
Štítina – Březová Vávrovice – Hlavnice
Těškovice – Slavia Opava Jakartovice – Litultovice
Dobroslavice – Vřesina Dobroslavice – Stěbořice
Služovice – Vávrovice Vřesina – Těškovice
Litultovice – Píšť PíšťKobeřice „B“

Dorostenci hrají v předzápase s Rýmařovem

Po odloženém utkání v Dolní Lhotě budou naši dorostenci hrát v dnešním předzápase s dorostenci Rýmařova, kteří jsou na 9. místě tabulky krajské soutěže, když v pěti utkáních vyhráli, v pěti utkáních remizovali a v šesti prohráli.

Naši kluci jsou na 5. místě, když 10x vyhráli a v pěti utkáních prohrál. Vzájemný duel skončil na podzim naší porážkou 1:6. A tak doufejme, že naši kluci tentokrát nezklamou a že napraví podzimní vysokou porážku.  

Vážení fotbaloví přátelé, zveme Vás na utkání krajské soutěže dorostu Kobeřice -Rýmařov, které se hraje v neděli 14. dubna 2019 od 13.45 hodin.

Toto  a příští kolo hrají

Světlá Hora – Hradec nad Moravicí Hradec nad Moravicí – Svinov
Fulnek – Vřesina Polanka – Vřesina
Svinov – Dolní Benešov Dolní Lhota – světlá Hora
KobeřiceRýmařov Rýmařov – Hlučín
Darkovičky – Háj ve Slezsku Dolní Benešov – Darkovičky
Velká Polom – Polanka Háj ve Slezsku – V. Polom
Hlučín B – Dolní Lhota Kobeřice – Fulnek

Žákovská mužstva Kobeřic, která měla odehrát zápasy v sobotu 13.4. v Darkovičkách, mají zápasy přeloženy na 1.5.2019.

Fotbalová školička (Sokolčata) sehraje přípravné utkání s Baníkem Ostrava v neděli 14.4.2019 od 10:30 na našem hřišti. Srdečně zveme všechny příznivce!

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply