Vítáme na našem hřišti mužstvo Viktorie Chlebičov

V dalším utkání I. A třídy nás čeká velmi zajímavý a nevyzpytatelný soupeř a to Viktoria Chlebičov. V současné době je náš dnešní soupeř na 6. místě, když získal 23 bodů. Hráči Chlebičova vyhráli 7 utkání, 2x remizovali a 9x prohráli při skóre 32:30. Jejich nejlepším střelcem je s 8 brankami Adam Korbel.

Naši hráči jsou s dvoubodovým náskokem a ziskem 41 bodů na prvním místě. Vsítili jsme 31 a obdrželi pouze 10 branek. Naším nejlepším střelcem je s deseti brankami Adam Šimeček. V tomto utkání jsme sice favority, ale utkání, ve kterém nepůjde jen o body, ale i o zdravou rivalitu dvou obcí ze stejného regionu. Navíc se soupeř bude chtít na náš celek vytáhnout. Proto i v tomto utkání musí hrát naši fotbalisté s plným nasazením a hnát se za každým míčem. V minulém kole hráli hráči Chlebičova s Bolaticemi 0:0 a budou zřejmě tímto bezbrankovým výsledkem povzbuzení také v utkání s naším celkem, který nastupuje do tohoto prestižního utkání po vítězství v Mokrých Lazcích. Ve vzájemném duelu jsme na podzim vyhráli 2:1. Šťastnými střelci  byli Hartmann Patrik a Stuchlík Petr.

Vážení sportovní přátelé, zveme Vás na mistrovské utkání krajské soutěže I. A třídy mezi Kobeřicemi a Chlebičovem, které se bude hrát v neděli 5. května 2019 od 16:30 na našem hřišti. Přijďte povzbuzovat naše fotbalisty v tomto utkání!!

Program IA.třídy v tomto a příštím  kole

Jakubčovice – Darkovičky Darkovičky – Bolatice
Fulnek – Kravaře LudgeřoviceKobeřice
Velké Heraltice – Vřesina Chlebičov – Mokré Lazce
KobeřiceChlebičov Slavkov – Velké Heraltice
Bolatice – Ludgeřovice Vřesina – Fulnek
Štěpánkovice – Slavkov Kravaře – Jakubčovice

 

Muži „B“ jedou hrát  na hřiště Vávrovic

Po další vysoké porážce budou hrát naši muži B ve Vávrovicích.  Mužstvo Vávrovic je  na velmi pěkném 5. místě se ziskem má 32 bodů, když 10x vyhrálo, 2x remizovalo a 7x prohrálo.

Naši hráči jsou v okresním přeboru poslední s osmi body, když 2x vyhráli, 2x remízovali a 15x prohráli. V tomto utkání je soupeř dle umístění favoritem, ale naše hráče by měla povzbudit remíza z minulého domácího utkání s Jakartovicemi a na hřišti Vávrovic předvést co nejlepší výkon a nejlépe dovézt utkání do vítězného konce.

Utkání okresního přeboru Vávrovice – Kobeřice B se bude hrát v sobotu 4. května 2019 od 16:30 hodin. Zveme všechny příznivce našeho B mužstva. 

 

Toto a příští kolo hrají

Slavia Opava – Hlavnice Stěbořice – Jakartovice
Březová – Litultovice Kobeřice „B“Březová
VávroviceKobeřice „B“ Hlavnice – Vřesina
Jakartovice – Píšť Služovice – Dobroslavice
Těškovice – Stěbořice Štítina – Těškovice
Dobroslavice – Štítina Litultovice – Slavia Opava
Vřesina – Služovice Píšť – Vávrovice

 

Dorostenci budou hrát v předzápase se Světlou Horou   

Dnes se střenou naši dorostenci v předzápase hlavního utkání s dorostenci Světlé Hory,  kteří jsou na 13. místě tabulky krajské soutěže dorostu, když ve dvou  utkáních vyhráli, ve třech remizovali a v šesti utkáních prohráli.

Naši jsou na 5. místě, když 10x vyhráli a ve 14 utkáních prohráli. Vzájemný duel skončil naším vítězstvím 7:1.

Vážení fotbaloví přátelé, zveme Vás na utkání krajské soutěže dorostu Kobeřice – Světlá Hora, které se hraje v neděli 5. května 2019 od 14:15 hodin našem hřišti.    Přijďte povzbudit naše dorostence!

 

Toto  a příští kolo hrají

Rýmařov – Svinov Světlá Hora – Hlučín B
Dolní Lhota – Darkovičky Polanka – Dolní Benešov
Vřesina – Dolní Benešov Fulnek – Háj ve Slezsku
Háj ve Slezsku – Polanka Svinov – Kobeřice
Kobeřice – Světlá Hora Vřesina – Hradec nad Moravicí
Hlučín B – Fulnek Velká Polom – Dolní Lhota
Rýmařov – Svinov Darkovičky – Rýmařov

 

Příští utkání sehrají starší a mladší žáci s mužstvem Krnova. Utkání se bude hrát v sobotu 4. května  2019  od 10:00  hodin pro starší žáky a od 11:45  pro mladší žáky. Zveme všechny příznivce naších žáků.

Sdílet

Další příspěvky

Leave us a reply