Čeká nás „derby“ se Štěpánkovicemi

Po vítězství se Slavkovem v poměru 4:0 budou hrát hráči našeho A mužstva poslední utkání této sezóny se Štěpánkovicemi. Bude se jednat o velmi utkání prestižní a hlavně o derby. Očekává se také slušná divácká návštěva. Pro zajímavost jen uvádíme, že soupeře trénuje Dušan Christoph, který bydlí v Kobeřicích.

Štěpánkovice jdou do utkání s námi po vítězství s Bolaticemi v poměru 2:1 a tak lze očekávat, že soupeř bude povzbuzený tímto vítězstvím a svou kůži nedá zadarmo. Lze očekávat velmi bojovné utkání. Celkově jsou Štěpánkovice na 5. místě tabulky se ziskem 34 bodů a zdobí je bilance 10 vítězství, 4 remízy a 9 porážek.

Naši borci jsou na vedoucí pozici se ziskem 53 bodů, když 16x vyhráli, 5x remizovali a ve dvou utkáních prohráli. Kluci tak mají pro utkání velkou motivaci, neboť půjde o udržení první pozice v tabulce, k čemuž potřebují vítězství bez ohledu na sobotní utkání Jakubčovic s Fulnekem. Případný postup do KP je již zajištěn, neboť o patro výše poputují nejméně 2 mužstva, tedy Kobeřice a Fulnek.

Poslední vzájemný duel skončil na podzim vítězstvím našeho celku 1:0, když naši vítěznou branku vsítil ve 30. minutě Antonín Kubný.

 

Prestižní derby utkání Kobeřice – Štěpánkovice se  bude hrát v neděli 16. června 2019 od 16:00 hodin. Přijďte v hojném počtu na toto velice zajímavé utkání.

V posledním kole hrají

Chlebičov – Vřesina 2:0 (0:0)
Bolatice – Velké Heraltice .
Jakubčovice – Fulnek
Ludgeřovice – Kravaře
Mokré Lazce – Slavkov
Kobeřice – Štěpánkovice

 

Muži B zajíždějí k poslednímu utkání na hřiště Tatranu Štítina

Po domácí porážce s Těškovicemi budou naši muži B hrát poslední utkání této sezóny, kdy se střetnou na hřišti soupeře s mužstvem Tatranu Štítina, která je na 12. místě okresního přeboru se ziskem 24 bodů, když 6x vyhrálo, 6x remizovalo a 13x bylo poraženo.

Naši hráči jsou poslední, když mají 8 bodů a se soutěži okresního přeboru se loučí. Získali 2 vítězství, 2x remizovali a 21x prohráli. Věřme, že to bude rozloučení důstojné a že předvedou dobrý výkon a na hřišti soupeře uhrají dobrý výsledek.

Utkání okresního přeboru Štítina – Kobeřice se bude hrát v sobotu 15. června 2019 od 17:00 hodin. Zveme všechny fotbalové příznivce našeho B mužstva.

V posledním kole hrají


TěškovicePíšť 
DobroslaviceJakartovice
ŠtítinaKobeřice „B“
Slavia OpavaBřezová
StěbořiceHlavnice        
VřesinaVávrovice        
SlužoviceLitultovice

 

Dorostenci budou hrát s Hájem ve Slezsku     

V posledním vystoupení této fotbalové sezóny se představí naši dorostenci v předzápase hlavního utkání, kdy sehrají zápas proti poslednímu celku krajské soutěže dorostu Háje ve Slezsku, který získal 11 bodů a to když 3x vyhrál, 2x remízoval a 20x byl poražen.

Naši dorostenci jsou na 2. Místě se ziskem 58 bodů. Zvítězili 19x, 1x remizovali a 5x prohráli. Věřme, že i poslední vystoupení této sezóny se našim dorostencům vydaří a dovedou jej do vítězného konce.

Utkání krajské soutěže dorostu Kobeřice – Háj ve Slezsku se bude hrát v neděli 16. Června 2019 od 13:45 Hodin. Zveme všechny příznivce našeho dorostu.

 

Příští utkání sehrají starší a mladší žáci s mužstvem Jablunkova. Utkání se bude hrát v sobotu 15. června  2019  od 9:00  hodin pro starší žáky a od 11:45  pro mladší žáky. Zveme všechny příznivce!

 

 

Sokolčata čeká ve čtvrtek 13.6.2019 od 18 hod. domácí utkání s Pustkovcem, V neděli 16.6.2019 pak rovněž doma od 10 hod utkání se Starou Bělou. Zveme všechny příznivce fotbalové školičky!

 

 

Sdílet

Leave us a reply