V dalším utkání nás čeká doma Dolní Datyně

Po utkání s Brušperkem budou hráči A mužstva Kobeřic hrát v domácím prostředí s Dolní Datyní. Toto mužstvo je po šesti odehraných utkáních na průběžném 10. místě s osmi body. V minutém kole hráli 0:0 doma s mužstvem Bystřice. Venku zatím vyhráli jen jedno utkání a to na hřišti Brušperku 3:2.

Naši hráči jsou na 11. místě se ziskem 7 bodů a to za čtyři remízy a jedno vítězství. Prohráli jsme v minulém kole v Brušperku 1:5. Do utkání s Dolní Datyní nejdeme však s poraženeckou náladou, ale s odhodláním porvat se o co nejlepší výsledek.
Utkání Kobeřice – Dolní Datyně se bude hrát v neděli 8. září od 16:00 hod. na našem hřišti. Zveme všechny fotbalové fanoušky.

Muži B zajíždějí k utkání do Šilheřovic

Další utkání budou naši muži B hrát na hřišti soupeře, kterým bude celek Šilheřovice B, Utkání se bude hrát v sobotu 7. září 2019 od 15:00 hodin. Zveme na toto utkání všechny fanoušky našeho B mužstva.

Dorost bude hrát doma s Kravařemi

Dorostenci budou hrát doma s celkem Kravař. Utkání Kobeřice – Kravaře se bude hrát v neděli 8. září 2019 od 11:45 pro starší a 14:00 pro mladší dorostence. Zveme na tyto předzápasy hlavního utkání všechny fotbalové fanoušky našich dorostenců.

Žáci budou hrát venku ve Vřesině a v Karviné

Mladší i starší žáci budou hrát v týdnu 2 zápasy venku a to s celkem Vřesiny u Ostravy ve středu 4. září 2019 od 15:30 a 17:00 a v sobotu 7. Září od 9:00 a 10:45 v Karviné. Zveme všechny příznivce starších i mladších žáků.

Sdílet

Leave us a reply