SK Moravan Oldřišov – TJ Sokol Kobeřice      2:2   (2:1) 
 

Jediné prajzské derby tohoto ročníku Moravskoslezského krajského přeboru je minulostí. V utkání dvou rozdílných poločasů a před početnou diváckou kulisou se nakonec body dělily. První poločas patřil domácím, druhý naopak hostujícím Kobeřicím, proto je tak konečná remíza asi spravedlivá.

Úvod utkání nabídl hned tři branky. Nejprve se v 8. minutě ujali vedení hosté díky brance Martina Stříbného. Domácí však skóre brzy otočili, neboť dvěmi slepenými brankami z 10. a 13. minuty strhli vedení na svoji stranu. Ve zbytku první půle měli domácí ještě další nadějné akce, ze kterých už naštěstí pro Kobeřice neudeřili.

Do druhého poločasu vstoupili domácí další tutovkou, kterou však neproměnili a tak začali otěže utkání pevně chytat do svých rukou hosté. Byli najednou plní pohybu a dostávali se do nadějných akcí, ze kterých pramenilo vyrovnání Šimečkem z 52. minuty.  Měli pak ještě další příležitosti, které se však už neujaly a tak prestižní derby skončilo smírně 2:2.

Branky: 10. Dřizgevič Patrik, 13. Kurka Radek – 8. Stříbný Martin, 52. Šimeček Adam

Rozhodčí: Kielar Jakub – Janeček Jan, Vojkovský Michael. Delegát: Valošek Vladimír

Diváků: 340
Sestava Kobeřic: Štencel – Kollek, Hartmann P, Wirth Robin (K), Stuchlík P., Rother (86. Schlischka M.), Kryštof (46. Láník), Kubný (90. Kolarčík), Ševior, Stříbný M. (Stříbný Š.), Šimeček (89. Kolarčík)

Sdílet

Leave us a reply