TJ Sokol Kobeřice – TJ UNIE Hlubina     0:0
 
V posledním podzimním utkání (předehrávaném jarním) hostili naši hráči mužstvo Hlubiny. Aby přezimovali s relativním klidem, potřebovali nutně zvítězit. Bohužel se to nakonec nepodařilo a tak na jaře bude naše kluky čekat náročná práce v boji o udržení v krajském přeboru.
 
 
Nástup do utkání však měli naši borci výborný. Prvních 30 min. úvodního dějství předváděli výborný bojovný výkon a jen díky nemohoucnosti střelců a někdy nedostatkem potřebného štěstí neskončil míč v síti. V poledních minutách poločasu se osmělili také hosté, avšak ani jejich příležitosti gólem neskončily, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.
 
 
Do druhé půle vstoupili o něco lépe hosté, avšak gól jim to nepřineslo. V rozmezí 60. a 70. minuty se vykartovali dva hráči Hlubiny, kteří museli předčasně do sprch. Ani téměř 25 min. přesilovku naši nevyužili, když se jednalo spíše o křečovité dobývání hostující branky. Nakonec však mohl strhnout vítězství na domácí stranu Kubný, který z blízka trefil v nastavení pouze tyč. A tak loučení s podzimní částí dopadlo pro Kobeřice nepříliš pozitivně. 
 
 
Bohužel je nutno říci, že konečný výsledek tak trochu rezonoval s celým průběhem podzimní části, kdy naše mužstvo provázela nebývala marodka a také mnohdy absence onoho potřebného štěstí. Věřme, že se situace obrátí k lepšímu a na jaře se bude dařit podstatně lépe a hlavně se budou našim hráčům vyhýbat zranění!
 
 
 
Rozhodčí: Tomšík Zbyněk – Janeček Jan, Schneider Pavel
 
 
Diváků: 185
 
 
Sestava Kobeřic: Štencel – Stuchlík P., Kašný, Buchta, Ševior (80. Kolarčík), Kubný, Wirth Robin (K), Stříbný M. (90. Schlischka M.), Kryštof (70. Hartamnn P.), Láník (76. Rother), Šimeček 
 
 

 

Sdílet

Leave us a reply