No image

A muži mají tři výhry v řadě! 

Neděle 28. srpna 2022

A muži – TJ Spolek Brušperk   6:2 (2:2)

Utkání proti Brušperku nezačali naši hráči nejlépe. Hosté působili svěžejším dojmem, drželi balon a kombinovali. Právem se také zlobili na sudího, který jim zkraje utkání odepřel penaltu. I přesto se ujali vedení, když v 18. min. po rohu doklepával do brány hostující Pelán. Tento okamžik naše kluky probral a rovněž přišlo brzké vyrovnání z kopačky Kubného. O 5 min. později překlopil vedení na domácí stranu Robin Wirth. Místo navýšení skóre přišlo vyrovnání těsně před poločasem, když ruku ve vápně potrestali hosté proměněným pokutovým kopem.

Druhé dějství již ale patřilo domácím, kteří hráli s chutí a přidali další 4 branky do hostující sítě. 2x se ještě trefil Tonda Kubný, po jedné brance přidali Šimeček se Štěpánem Stříbným. Domácí tak navázali na tříbodový zisk z Dolního Benešova a připsali si další tři body do tabulky.

Diváci: 180

Branky: 25., 55., 75. Kubný Antonín, 30. Wirth Robin, 50. Stříbný Štěpán, 65. Šimeček Adam – 18. Pelán Radek, 41. Janša Marek (pen.)

Rozhodčí: Slaný Jan – Tabášek Kamil, Viščor Michael. Delegát: Lalík David.

Sestava: Štencel – Kollek F., Večerek, Ševior (80. Buchta), Wirth René, Kryštof (80. Schlischka M.), Kašný, Kubný (84. Breksa), Wirth Robin, Stříbný Š. (74. Stuchlík O.), Šimeček

 

Středa 31. srpna 2022

FC Vřesina – A muži  0:2  (0:1)

Dohrávané utkání 3. kola zvládli naši fotbalisté na výbornou. V těžkém zápase vyválčili na hřišti nováčka z Vřesiny tři body a připsali si již třetí vítězství v řadě.

První poločas přinesl vcelku vyrovnanou partii. Domácí srdnatě vzdorovali hostujícímu mužstvu, šance se střídaly na obou stranách. Gólového vyústění se ale dočkali pouze hosté, když těsně před poločasem doklepával odražený míč do brány Večerek.

To druhý poločas byl již více v režii našich hráčů, kteří si pojistili vítězství v 65. min. brankou kanonýra Kubného. Po špatném startu a dvou porážkách přišla již třetí výhra v řadě. Trochu nám to může připomínat loňský ročník, kdy jsme po dvou úvodních porážkách nakopli skvělou sérii 9 vítězství v řadě.

Diváci: 150

Branky: 39. Večerek Ondřej, 65. Kubný Antonín

Rozhodčí: Kovařik Ondřej – Tabášek Kamil, Slaný Jan.

Sestava: Štencel – Kollek F. (87. Schlischka M.), Večerek, Ševior, Wirth René, Kryštof (76. Stuchlík O.), Kašný, Kubný, Wirth Robin, Stříbný Š. (89. Volný), Šimeček (89. Breksa)